Rødvig ligger tæt på den unikke natur ved Stevns Klint, der er UNESCO verdensarv. Slap af i de rolige og maritime omgivelser, tag på cykeludflugt i oplandet eller en tur i forlystelsesparken BonBon-Land. Rødvig har rammerne for en vellykket familieferie!
Vælg mellem 34 sommerhuse
I naturskønne omgivelser ved Rødvig, finder I dette skønne feriehus til 5 personer. En perfekt ramme til en dejlig ferie.
I naturskønne omgivelser ved Rødvig, finder I dette skønne feriehus til 5 personer. En perfekt ramme til en dejlig ferie. Huset indeholder alt hvad I behøver og ligger på en lukket grund. Rødvig lystbådehavn emmer af liv hele sommeren, og byder på maritim hygge. Emne nr. 160-G2057

Nyd en pragtfuld ferie sammen i afslappede omgivelser i den lille, charmerende og rolige fiskerby Rødvig på sydkysten af Stevns. Byen har siden slutningen af 1800-tallet udviklet sig fra at være en klynge fiskerhuse og en gammel skanse til at være en by med jernbane og havn. Ved havnen kan man se den hvide flinteovn, som er blevet Rødvigs vartegn.

Rødvig har i dag en aktiv fiskeri- og lystbådehavn. Gå en dejlig tur i det hyggelige maritime miljø, hvor I også kan benytte jer af muligheden for at købe friskfanget fisk med hjem direkte fra fiskekutteren. På havnen er der desuden en sjov legeplads med maritimt tema . . .

Syd for Rødvig ligger en ca. 1 km lang, dejlig sandstrand i fredelige omgivelser. Stranden er velegnet hvis man har små børn med, og der er nærliggende parkeringsplads samt toiletfaciliteter.

Tag på en naturskøn vandretur ad den 22 km lange Trampesti mellem Rødvig Havn og Bøgeskov Havn. På dele af ruten følger stien stort set klintekanten, hvorfra der kan nydes mange flotte udsigter hen over bugter og vige ind imod den op til 41 meter høje Stevns Klint. Husk dog at Stevns Klint er et stykke levende natur, og man derfor året rundt skal færdes med agtpågivenhed, idet klinteskred og nedstyrtninger kan forekomme. Stevns Klint er en del af UNESCOs Verdensnaturarv, fordi den gemmer på et dramatisk kapitel i jordens historie. Nyd områdets smukke natur og giv jer tid til et besøg på det meget spændende og lærerige Geomuseum Faxe med efterfølgende fossiljagt i Faxe Kalkbrud. Her er det faktisk muligt at finde sine egne 63 millioner år gamle fossiler!

Besøg også Stevns Museum hvis udstilling fortæller om stedets unikke geologi, samt hvordan stevnsboer igennem århundreder har arbejdet med at udnytte klintens råstoffer.

På Koldkrigsmuseum Stevnsfort i Rødvig kan man på en tur, der kun er tilgængelig med guide, se kanonerne og de øvrige installationer i terrænet og det underjordiske fort, som består af 1,7 km lange gange beliggende i 18 meters dybde. Til gengæld er det tilladt at udforske hele fortets store terræn på egen hånd. Her kan man ligeledes se udstillingen om Den Kolde Krig i fortets velkomstbygning samt se film i museumsbiografen.

Er man interesseret i teknik og nostalgi er et besøg på Rødvig Skibsmotormuseum på Havnevej i Rødvig helt sikkert en spændende oplevelse. Museet råder over en fin samling af mere end 300 skibs- og bådmotorer foruden ved modelskibe, blæselamper, taljeblokke mv. fra sejlskibe. Uden for museet står fiskekutteren ”Vivi”, som man er velkommen til at se indefra.

Hele området omkring Rødvig egner sig særdeles godt til cykelture på et niveau, hvor alle i familien kan være med. Inspiration til valg af cykelruter kan i højsæsonen fås ved henvendelse til Stevns Turistinformation på Rødvig Lystbådehavn.

I overkommelig afstand for en dagsudflugt er forlystelsesparken BonBon-Land i Holme-Olstrup 38 km vest for Rødvig. Her finder forlystelser af alle typer – sjove, vilde, fyldt med vand eller, for familiens yngste, nogle som bare er stille og rolige. I er garanteret timevis af pragtfuld underholdning, og når sult og tørst melder sig er der flere forskellige typer restauranter at vælge imellem.

Leje af sommerhus i Rødvig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus i Rødvig med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Rødvig er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Rødvig nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Rødvig - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Rødvig. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Rødvig. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Rødvig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Rødvig her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Rødvig, et feriehus i Rødvig eller en feriebolig i Rødvig er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Rødvig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Rødvig nu!

Vælg mellem 34 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Vi så ikke såmeget af området
Rødvig - Stevns
8 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 april
området var et sommerhusområde med de andre huse standarder, der var dejligt med strand tæt på hvor vi gik nogle fine ture.
Rødvig - Stevns
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Meget at opleve i området og Rødvig Havn er super charmerende og med gode spisesteder, særligt Klintens Sandwichproviant blev vi meget begejstrede for.
Rødvig - Stevns
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 september
Tæt på strand og skønt vand. Dejlig terrasse.
Rødvig

Andre artikler

  1. Sommerhus Stevns

    Oplev den enestående natur ved Stevns Klint på vandreture langs stranden, gennem rapsmarker ad Trampestien eller i panorama-view fra en kajak på det azurblå hav. Den 42 km. lange kystlinje byder ud over den 41 m stejle klint også på børnevenlige strande, der er rige på fossiler, smukke sten og rav. Her er fine fiskesteder, fred og ro og samtidig kun kort vej til spændende attraktioner og byliv.
    Stevns Klint
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S