Et sommerhus Mommark Marina er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 113 sommerhuse
Mommark marina Emne nr. 121-65-3033
Emne nr. 121-65-3033

Lej dit sommerhus Mommark Marina her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et passende sommerhus Mommark Marina hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ingen ting at få alle disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus Mommark Marina til en billigere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Tips til oplevelser i området

mange dejlige steder for lange gåture (stier er markeret)

området er som beskrevet meget ideelt for natur elskere tæt på vand og 2 søde lam i haven :)

Dejligt område

Stille og fredeligt

Kender området godt, dejlig natur.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Mommark Marina du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Mommark Marina til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Mommark Marina, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt og dejligt via hjemmesiden.

Gode oplevelser, uden det store besvær. Har brugt Feline.dk flere gange og er aldrig blevet skuffet. Priserne har holdt og servicen har været ok.

Nemt, enkelt og fantastisk oplevelse. Opholdet var over forventning, servicen helt i top hos Feline. Nemt, overskueligt og beskrivelsen lever op til forventningerne.

Gnidningsløst - Herligt.

Vælg mellem 113 sommerhuse

Andre artikler om Mommark

 • Sommerhus Mommark

  Med Mommark som udgangspunkt er der hverken langt til skønne, børnevenlige badestrande, dejlige skovområder, hyggeligt havnemiljø eller spændende attraktioner. Jeres ferie her kan indeholde både afslapning, leg, læring og action. I vælger!
  Dejligt feriehus til 8 personer beliggende tæt på stranden ved Mommark med en flot udsigt over Lillebælt.
 • Sommerhus Mommark havn

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Mommark havn. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Mommark havn Emne nr. 130-F09135

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Als_130-F09004
 2. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen