Emne nr.: 090-68057
Emne nr.: 090-68057

Lad valget falde på et sommerhus, når det er tid til at booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at slappe af i hyggelige omgivelser og slippe væk fra hverdagen. Et sommerhus er det ideelle valg, når der skal ske noget andet.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har fundet nøjagtig det sommerhus, der matcher dine ønsker, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Skal der være plads til 10 personer i det sommerhus, du vælger? Find jeres favorit blandt de mange muligheder. Når I vælger et sommerhus til 10 personer, er der god plads til alle, uanset om det er bedsteforældre, børnenes kammerater eller et vennepar, der er inviteret med. De forskellige sommerhuse med plads til 10 personer er hjemmehørende i mellemklassen, hvor I får god plads til alle og også de faciliteter, I har brug for til en pris, der hører til i den lavere ende af skalaen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den lille Havneby Mommark er et yndet feriested ved den danske Østersøkyst.

Tæt ved havnen ligger Mommark Strand. Det perfekte sted at slikke sol, lege med børnene og bade i Østersøen.

Gå en tur gennem Mommark og læg hverdagens stress bag jer. Mærk det varme sand under fødderne og lyt til bølgernes brusen.

I nærheden af Mommark står flere fyrtårne, der er værd at kigge nærmere på. Snør vandreskoen og gå hen til dem langs kysten og gennem de smukke skove.

Slå jer ned på havnen i Mommark og lad roen og den hyggelige stemning falder over jer. Spis en is eller snup en kop kaffe, mens I nyder det smukke og afstressende syn af de vuggende både.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 33 sommerhuse