Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Mommark havn. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 115 sommerhuse
Mommark havn Emne nr. 130-F09135
Emne nr. 130-F09135

Lej dit sommerhus Mommark havn her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Mommark havn her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ikke noget ekstra at opnå disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus Mommark havn til en lavere pris end os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til området

Særdeles hyggeligt og dejligt fredeligt område med gode muligheder for udflugter og vandet tæt på

Masser af fine stier til ture med og uden hund.

Der er både skov og vand alt efter hvad man har lyst til. Man kan sagtens gå til stranden og bruge flere timer, på at kigge på sten eller bare gå rundt.

Stille område med kort afstand til herlig strand

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Mommark havn til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Mommark havn, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget nem booking :-)

Alle tiders. Kvik og hurtig hjemmeside......rigtig nem at gå til selv for en ældre sag som jeg......også på telefon er det nemt at få fat i Feline......og meget meget søde piger man går i telefonen......nu glæder vi os til at holde min 60 års fødselsdag i Sønderjylland......ikke sidste gang vi prøver dette.......

God overskulig hjemmeside. Ingen problemer overhovedet med booking forløbet.

Vælg mellem 115 sommerhuse

Andre artikler om Mommark

 • Sommerhus Mommark

  Med Mommark som udgangspunkt er der hverken langt til skønne, børnevenlige badestrande, dejlige skovområder, hyggeligt havnemiljø eller spændende attraktioner. Jeres ferie her kan indeholde både afslapning, leg, læring og action. I vælger!
  Dejligt feriehus til 8 personer beliggende tæt på stranden ved Mommark med en flot udsigt over Lillebælt.

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Als_130-F09004
 2. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen