Et sommerhus Liseleje Asserbo er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 207 sommerhuse Destinationer under Liseleje
Liseleje asserbo Emne nr. 160-G4499
Emne nr. 160-G4499

Lej dit sommerhus Liseleje Asserbo her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Liseleje Asserbo hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus Liseleje Asserbo hos Feline Holidays.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Det er populært at holde ferie i et sommerhus Liseleje Asserbo, og derfor er sommerhusene også særdeles eftertragtede.Jo før du begynder at gå på udkig efter et sommerhus Liseleje Asserbo til årets ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Brugervurderinger

Skøn natur, har fornemmelsen af at bo ude i skoven, selvom de andre sommerhuse ligger lige ved siden af.  Dejligt område.

ikke strandvejr men super naturlegeplads ved stranden ;-))

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Liseleje Asserbo hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Liseleje Asserbo til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Liseleje Asserbo, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vores familie elsker ferie, derfor lejer vi hos Feline.

Hele bookingforløbet har været så godt. Har løbende fået mails om betaling, rutebeskrivelse og sågar vejrudsigt for dagene modtog vi inden afrejse.

Nemt, enkelt og fantastisk oplevelse. Opholdet var over forventning, servicen helt i top hos Feline. Nemt, overskueligt og beskrivelsen lever op til forventningerne.

Fremragende service. Vi var 8 drenge der lejede et sommerhus i Odsherred for en weekend, og alt forløb fuldstændigt fejlfrit. Hurtig og præcis service, både via mail og telefon. Kan klart anbefales!

Vælg mellem 207 sommerhuse

Andre artikler om Liseleje

Vis alle artikler om Liseleje

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordsjælland

    I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Nordsjælland
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S