I Langerhuse på langtangen mellem Vesterhavet og Limfjorden kan man holde en uforstyrret ferie i rolige omgivelser. De høje klitter sørger for læ, og den brede strand indbyder til dage i samvær med familien med sandslotte, drageflyvning, solbade og lyden af bølgerne. Efter en stormfuld dag er der masser af spændende skaller og sten at gå på jagt efter. Afslut dagen med en solnedgang i klitterne.
Vælg mellem 353 sommerhuse
Velholdt sommerhus til 4 personer beliggende på en natur/klitgrund i Langerhuse ca. 100 meter fra Vesterhavet. Gode rammer for en familieferie i rolig natur.
Velholdt sommerhus til 4 personer beliggende på en natur/klitgrund ca. 100 meter fra Vesterhavet. Gode rammer for en familieferie i rolig natur. Emne nr. 090-85450

Vestkysten har et hav af tilbud til en afslappende, men samtidig oplevelsesrig familieferie. Blot et kvarters kørsel nord for Langerhuse ligger Thyborøn, hvor I finder seværdigheder og aktiviteter i særklasse. Kystcentret er vestkystens største oplevelsescenter. Her kan I lære mere om de stærke naturkræfter, der former vestkysten, og I kan være med til at lave bølger og strøm. Besøg også centrets krybdyr zoo, Skildpaddespionens bunkers og kystlegepladsen. Her er oplevelser nok til en hel dag for hele familien.

I JyllandsAkvariet kan I se, mærke og opleve mange af de forskellige fisk, der lever i Vesterhavet og Limfjorden. Kom helt tæt på dyrene i de mange rørebassiner; hold f.eks. en krabbe i hånden og klap en haj på hovedet. Oplev en model af verdens største tandhval og se de glubske piratfisk i den nye afdeling med varmtvandsfisk. Der arrangeres jævnligt sælsafari. Tag med traktorbussen på tur ud i Limfjorden ad dæmningen ved Rønlandmøllerne. Guiden fortæller om de store havmøller og egnens natur. I kommer tæt på sandbankerne, hvor sælerne ligger og hviler sig. Ta’ en kikkert med og få en uforglemmelig oplevelse.

Sneglehuset i Thyborøn er også et besøg værd. Det fantastiske hus hvor alt både ude og inde er dækket af sindrige mønstre skabt af muslingeskaller og sneglehuse. Her finder I også en stor udstilling af flaskeskibe i uovertruffen håndværksmæssige kvalitet. Disse særprægede skibe er lavet af vestjyske fiskere og er en stor turistattraktion – også besøgt af kongehuset.

Flyvholm Redningsstation ved Harboøre er den næstældste redningsstation i Danmark. Det første bådhus blev opført i 1847. Redningsstationen blev endeligt nedlagt i 1995, og i dag er der museum, hvor man kan se de dramatiske kampe for at redde liv på havet.

Bovbjerg Fyr ved Ferring tiltrækker rigtig mange gæster. Fyret er 26 meter højt, og herfra kan man nå at se solen gå ned 3 gange samme aften: Først oppe i tårnet, så på jorden uden for fyret, og til sidst nede på stranden. Familiens vovehalse kan prøve at rappelle ned ad tårnet.

Windsurfere har perfekte forhold ved Høfte Q ved Fjaltring og ved Gjellerodde lidt nord for Lemvig. Området har også mange velegnede steder til kite-surfing. Ved Lemvig Feriecenters badestrand afholdes der kurser i Stand Up Paddling (SUP), og alle over 8 år, der kan svømme, kan være med. Er I ikke selv udøvende, er det også sjovt at kigge på.

Lemvig er smukt beliggende i kuperet terræn ved Limfjorden. Den hyggelige havn ligger kun få meter fra byens gådegade med et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer, byens museum og Museet for Religiøs Kunst. Hele byen emmer af en indbydende atmosfære. Gå ikke glip af den nye skaterpark i verdensklasse på Østhavnen. I Gjellerodde ligger naturlegepladsen "Bestig Odden" med udfordringer for både store og små legebørn. Legepladsen ligger op ad en stejl skrænt, og der er en storslået udsigt over fjorden og fine muligheder for en picnic.

Fang selv familiens aftensmad ved Vesterhavet eller ved Nissum Bredning, hvor de meget delikate Limfjordsøsters vokser. Chancen for fangst er størst, hvis I tager med en kutter ud. I kan også tage kampen op med udfordrende fiskeri fra moler eller høfder langs vestkysten. Lemvig-Thyborøn Turistinformation er et godt sted at starte fisketuren. Her kan I få svar på mange af jeres spørgsmål samt købe det obligatoriske fisketegn.

Når I holder ferie så tæt på Mors, er det oplagt at besøge børnenes favorit: Jesperhus Feriepark og Badeland. Det kæmpe store vandland har alt, hvad hjertet kan begære, af rutsjebaner, boblezoner, vandfald og opvarmede bassiner. Derudover har parken bl.a. et stort legeland, ponyridning og beachvolley. Parkens junglezoo er helt uden bure, så I går rundt mellem dyrene.

Leje af sommerhus i Langerhuse med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Langerhuse med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Langerhuse på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Langerhuse nu, og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Langerhuse - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Langerhuse. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Langerhuse. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Langerhuse hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Langerhuse her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos os. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Langerhuse, et feriehus i Langerhuse eller en feriebolig i Langerhuse, er der ikke andre, der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Langerhuse til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Langerhuse nu!

Vælg mellem 353 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Ligger tæt ved strand. Køre afstand til mange fine seværdigheder. Fedt med VLTJ var gratis. Det brugte vi også.
Vrist
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Ligge så dejliget tæt ved stranden og man gå afstand til indkøb
Vrist
4 voksne 2 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Er der noget skønnere end Vesterhavet. ??????
Vrist
10 voksne 11 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Skønt område, tæt på dejlig strand.
Vrist
6 voksne 0 børn 2 husdyr 8 overnatninger 2023 december
Flotte strande og Bovbjerg Fyr er en udflugt værd.
Harboøre

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejlby Klit

    På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ferring Sø ligger Vejlby Klit uforstyrret og beskyttet af de høje marehalmsklædte klitter. Den friske luft, freden og roen er terapi for krop og sjæl. Dette kombineret med de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser gør området til det perfekte ferieområde for hele familien. Kvalitetsstemplet Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området.
    Vejlby Klit
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet