Tæt på den populære strandby Henne Strand ligger det hyggelige sommerhusområde Outrup. Her kan I nyde de rolige omgivelser uden for turiststrømmen og den smukke vestjyske natur. Området er særligt populært blandt familier, der her får muligheden for at planlægge ferien på egne præmisser.
Vælg mellem 17 sommerhuse
Sommerhus Outrup_130-P42221
Emne nr. 130-P42221

Blot få kilometer fra den fine sandstrand ligger det familievenlige sommerhusområde Outrup med de fine sommerhuse og et smukt landskab bestående af bløde bakker og klitområder.

Her finder I ro til at kunne slappe af og har samtidigt et bredt udvalg af ferieaktiviteter at give jer i kast med sammen med børnene. Stranden har nærmest en magisk tiltrækningskraft på børnene, der kan få masser af timer til at gå med leg og eventyr ved klitterne og havet.

Blot få kilometer fra jeres hus ligger den populære strand ved Henne. Her kan I følge tidevandets takt og nyde den bredde sandstrand og det mørkeblå hav.

Bag denne vidunderlige badestrand ligger klitterne på rad og række og beskytter det bagvedliggende sommerhusområde. Stranden er bilfri, og børnene kan derfor løbe og lege ubekymret. De lave bølger og det blå badeflag gør desuden stranden ideel som familiestrand.

Her kan I solbade, svømme eller finde på sjove strandlege med hele familien. Mange af strandens besøgende kommer også hjem med en lille skat – det er nemlig muligt at finde rav her. Tag på skattejagt med børnene og se, hvad I finder af spændende ting i strandkanten!

De gode vindforhold gør området populært blandt wind- og kitesurfere – og stranden er desuden det perfekte sted at flyve drage sammen med børnene.

Mellem Outrup og klitterne ligger en af Danmarks største plantager: Blåbjerg Klitplantage. Med 64 meter er den regionens højeste klit. Tag på opdagelse i området til fods eller med cyklen. I vil finde flere gode ruter – både af den lidt kortere og lidt længere slags, så I kan tilpasse turen efter familien. Udflugtsmål er der nok af, og det kan derfor godt betale sig at leje en cykel for at komme rundt til det hele.

Udnyt tiden til af få oplevet en del af Danmarks enestående plante- og dyreliv. Fra hesteryg har man en fantastisk udsigt over vand og land, når man rider afsted langs stranden, mod klitterne og ud i skoven.

I sensommeren stråler hedens farver om kap med solen. Her kan I nyde de farverige omgivelser og plukke bær, der kan trylles om til en lækker kage, når I kommer tilbage til sommerhuset.

Hvis man interesserer sig for fugle, må man ikke gå glip af turen til den nærtliggende sø, Filsø. Her finder I en stor fuglebestand, som I kan opleve på en tur til fods. Gå langs dæmningen tværs over søen – og glem ikke en kikkert!

Udover de gængse ferieaktiviteter som badning, surfing, vandring, ridning og cykling, kan I også spille golf og fiske i området. Tæt på Outrup finder I flere gode fiskesøer. Det er også muligt at booke en fisketur på havet. I Henne finder I områdets golfklub og i selve Outrup ligger Soccer World, hvor I kan spille fodboldgolf, Human Football eller Bubble Football med børnene.

De kulturelle feriegæster vil få glæde af en tur rundt til regionens små kirker, hvis hvide ydermure kan kendes på lang afstand.
I Henne kan man desuden dryppe lys eller se på, når glasblæsere og ravslibere forarbejder smukke materialer til sande kunststykker. I antikbutikkerne kan I gå på jagt efter gamle skatte eller se skelettet af en kaskelothval i Nymindegabs hvalhus.

Leje af sommerhus i Outrup med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Outrup med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Outrup på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Outrup - enkelt og sikkert

Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Outrup. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Outrup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Outrup her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Outrup, et feriehus i Outrup eller en feriebolig i Outrup er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Outrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Outrup nu!

Vælg mellem 17 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Henne Strand

    Henne Strand er et af de største og mest populære områder ved Vesterhavet, og byder på mange hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, badelande, legeland og masser af butikker. Tag børnene med på en ridetur i det naturskønne område eller kast snøren ud og prøv lykken.
    Dette skønne og meget velholdte feriehus til 6 personer er beliggende på en af de bedste klitgrunde får hundrede meter fra Henne Strand - med pragtfuld udsigt over havet og området.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet