Hvis I trænger til en rolig familieferie, er idylliske Muleby på Bornholm det helt rigtige sted. Udenfor turistmasserne er Muleby vokset sammen med Sorthat, og er derfor også kendt under dobbeltnavnet Sorthat-Muleby.
Vælg mellem 46 sommerhuse
Sommerhus Muleby_160-H0036
Emne nr. 160-H0036

Ved den bornholmske vestkyst ligger området Sorthat-Muleby, der byder på den ro, som mange familier søger i forbindelse med deres ferie. Blot 3 kilometer herfra ligger Hasle, og i 5 kilometers afstand finder I Rønne.

Hvis I gerne vil lade bilen stå og nyde en frisk gåtur, kan det sagtens lade sig gøre at gå ind til Rønne. Vejen fører jer forbi den brede sandstrand, hvor man naturligvis også kan bade og tage sol om sommeren.

I Rønne vil I finde flere spændende aktiviteter. Udover flere forretninger og souvenirbutikker, byder Rønne også på en skøn havn og et teater. I Sorthat-Muleby går det derimod lidt mere stille for sig. Her er det ikke attraktioner og underholdning, der er i højsæde, men i stedet roen og naturen.

Langs den maleriske kyst ligger små birkeskove, der indbyder til hyggelige spadsereture. Familier med børn vil på alle måder vælge rigtigt, når de lejer et sommerhus i Muleby, som er et typisk bornholmsk ferieområde. Herfra kan man tage på ture ud til øens mange afkroge og vende hjem til afslapning og hygge med familien i sommerhuset.

En af de smukkeste oplevelser med familien er en vandre- eller cykeltur. Tag eksempelvis til en af de herligt beliggende skovsøer Smaragdsøen, Rubinsøen eller Safirsøen. Her kan det også betale sig at have fiskestangen med – alt efter held og kundskaber får I måske aftensmaden med hjem. Måske er I endda så heldige, at der er grill- eller bålplads ved jeres sommerhus, så I kan nyde den friske fisk på terrassen.

Den lille havneby, Hasle, kan nemt nås på en hyggelig cykeltur fra Muleby. Et godt tip: Tag et tæppe med og dagens picnickurv. På cykelturen kan I nyde det herlige landskab: Området ved Hasle er fuldt af smuk natur med krystalklare søer, tætte skove og imponerende klipper.

Hvis I tager til Hasle, må I ikke gå glip af havnen og de omkringliggende gader, der indbyder til en lille spadseretur. En fin lille seværdighed er også Hasle Kirke fra midten af det 15. århundrede.

Som i mange af øens andre byer, har fiskeriet også spillet en stor rolle i Hasle. En tur til røgerimuseet betaler sig derfor også, hvis man endnu ikke kender til dette stykke af den bornholmske kultur.

På grund af de mange fritidsmuligheder i området, bliver feriedagene i Muleby aldrig kedelige. Her er der masser af natur, byer og seværdigheder, der skal ses og opleves.

Man skal dog huske på også at få slappet af – for Bornholm er et af de bedste steder at lade tankerne flyve og glemme hverdagen derhjemme. Læs en god bog, find på sjove lege med børnene eller nyd solen, der er med til at gøre ferien på solskinsøen Bornholm uforglemmelig.

Leje af sommerhus i Muleby med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Muleby med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Muleby på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Muleby - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Muleby. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Muleby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Muleby her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Muleby, et feriehus i Muleby eller en feriebolig i Muleby er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Muleby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Muleby nu!

Vælg mellem 46 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Passende til vores formål. Tæt på skov og gode gåture.
Sorthat-Muleby
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Ligger fint
Hasle
7 voksne 1 barn 0 husdyr 9 overnatninger 2023 marts
Fantastisk beliggenhed skønne gå ture lige ved hoveddøren
Hasle
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
3 stjerner
Hasle

Andre artikler

  1. Sommerhus Hasle

    Hasle er et skønt ferieområde på den vestlige del af Bornholm, hvor udsigten til solnedgangen er helt fantastisk. Her er en fin sandstrand og også et havnebad. Der er mange muligheder for vandreture i de naturskønne omgivelser; se f.eks. Rubinsøen og Jons Kapel.
    Hasle Røgeri på Bornholm
  2. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Klipper langs kysten på Bornholm