Feriebyen Mørkholt ligger direkte ved Østersøen. Her kan I tilbringe årets smukkeste tid mellem den fine sandstrand, grønne klitter og tætte kystskove. Der er flere større byer lige i nærheden, som har alt til de daglige behov.
Vælg mellem 169 sommerhuse
Sommerhus Mørkholt_090-93195
Emne nr. 090-93195

De små sommerhuse ligger roligt og er fordelt over kystlandskabet. For det meste har I frit udsyn over Lillebælt og Fyn. Lad jer blive vækket af havets brusen og nyd morgenmaden på terrassen med hele familien. Regionen tilbyder mange muligheder for at være aktive i ferien, og for at kompensere kan I tage på en afstikker til Christiansfeld eller Kolding.

Den brede sandstrand er det skønneste legeparadis for børn. I Mørkholt er stranden dejlig flad mod havet og samtidig er der beskyttede bugter. Her kan små børn også lege ved vandet uden bekymringer. Stranden er tildelt det blå flag, som er et tegn på meget rene strande. Fra byen kan I se direkte over til Fyn.

Bag den smukke strand strækker der sig et bredt, grønt klitlandskab med et forgrenet stinetværk. Her kan I tage på korte eller lange vandreture med børnene. Opdag den smukke dyre- og planteverden men hele familien! I kan også tage på opdagelsesture på ryggen af en hest eller på cykel. Det er muligt at leje cykler i byen.

Den gamle bøgeskov Skamlingsbanken udstråler en særlig charme. Den gamle bøgebestand byder på masser af ro og er en farverig oplevelse hele året. Med en højde på 113 m over havets overflade, er det det højeste punkt i Sønderjylland. Også på halvøen Stendrup er der to smukke skove og flere historiske monumenter. Disse inkluderer stendysser og volde fra middelalderen, som viser et gammelt stykke af landets historie.

Udover vandreture til fods eller på cykel, solbadning eller picnic på stranden er der også andre fritidsaktiviteter – Mørkholt er bl.a. meget interessant for lystfiskere. Det er især et godt sted at fange ørred, og man kan både fiske ved åer, såkaldte Put & Take søer og fra andre fiskepladser.

Golfentusiaster har også mulighed for at øve deres sving på flere golfbaner og en minigolfbane i nærheden af Mørkholt. I kan også leje en båd, kano eller kajak og nyde den uforglemmelige natur langs kysten. For vandsportsentusiaster er der meget gode vindforhold, så intet står i vejen for wind- og kitesurfing.

I kan hurtigt nå Christiansfeld for en dagsudflugt. Byen er berømt for sine honningkager, som bestemt ikke kun er lækre ved juletid. Byen Kolding er kendetegnet af romantiske gader og provinscharme. Alligevel kan kulturinteresserede besøge museer og kunstgallerier her. Der er også et teater med et varieret program, og caféer og restauranter inviterer jer til at blive hængende. Derudover finder I alle de ting, som I har brug for til en ferie i et sommerhus her. Højdepunktet på en historisk opdagelsesrejse i regionen er uden tvivl det 700 år gamle kongeslot Koldinghus.

Leje af sommerhus i Mørkholt med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Mørkholt med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Mørkholt har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Mørkholt - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Mørkholt. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Mørkholt. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Mørkholt her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Mørkholt, et feriehus i Mørkholt eller en feriebolig i Mørkholt er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Mørkholt til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Mørkholt nu!

Vælg mellem 169 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Flot havudsigt
Grønninghoved
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Smuk natur. Masser af vandremuligheder i både skov og ved strand
Grønninghoved
9 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Fine muligheder for Vandreture og havbade
Grønninghoved
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Fedt område med masser af flot natur med strand og skov
Grønninghoved
7 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Fantastisk udsigt Veludrustet ude område
Grønninghoved

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen