Listed er et hyggeligt, lille fiskerleje på den smukke danske ø i Østersøen, Bornholm. Med sine bindingsværkshuse smyger Listed sig på fineste vis langs den rustikke kyst og emmer af en ganske særlig charme.
Vælg mellem 23 sommerhuse
Sommerhus Listed_130-I58924
Emne nr. 130-I58924

Listed er ikke et stort turistcentrum – tværtimod. Her kan man nyde nogle hyggelige feriedage i rolige omgivelser med familien. De fine sommerhuse er meget efterspurgte, og særligt i højsæsonen skal de bookes i god tid.

Havnen er byens centrum. Den blev moderniseret i 1982, og her vugger alt fra gamle fiskerbåde og små joller til store lystbåde i vandet. Listed er særlig populær blandt sejlsportsentusiaster, fordi den regelmæssige vestenvind skaber gode betingelser for sejlads.

Hvis man gerne vil være tilskuer til en af de mange sejlsportskonkurrencer, er havnen den bedste publikumsplads. I havnen ligger også et mindesmærke til minde om et over 100 år gammelt skib, der forliste.

Lidt udenfor Listed mellem småbyerne Svaneke og Gudhjem, ligger udflugtsmålet og bautastenene, der går under navnet ”Hellig Kvinde“. Ifølge sagnet er den store sten den hellige kvinde og de små sten hendes børn. For at undgå en truende fare, blev de på kvindens bøn forvandlet til sten.

Familier med børn går aldrig galt af en strandtur! Den friske brise fra havet er godt for krop og sind, og så kan man med fordel huske at tage sin drage med – her er nemlig gode vindforhold. I kan også samle sten, soppe i vandkanten, tage en svømmetur eller slå jer ned med en hyggelig picnic.

Ikke langt fra Listed ligger “Joboland“. Den lille forlystelsespark er det ideelle udflugtsmål for familier. Her er der vandland, legeplads, minizoo, klatrepark og mulighed for at tage på en lille bådtur.

Også Svaneke ligger kun et par kilometer fra Listed. Den middelalderlige stemning og de farverige bindingsværkshuse er kendetegn for byen, der uden tvivl er et besøg værd. Havnen i Svaneke er en seværdighed i sig selv med sit 3-benede vandtårn, der har sin plads højt over byen. Vandtårnet er et af de populære fotomotiver sammen med den røde kirke.

Svanekes vartegn er dog torvet, der er blevet samlested for både lokale og turister. Særligt på markedsdage emmer denne del af byen af liv og glade dage. Hvis man har lyst til lidt sødt, ligger der både chokoladebutik og et bolsjeparadis i byen. Hos ”Svaneke Bolcher“ fremstilles de farverige bolsjer stadig efter gammel tradition – glem ikke at købe en smagsprøve med hjem!

Efter en hel dag med udflugter, er der intet bedre end at vende tilbage til sommerhuset og nyde en dejlig aftensmad. Tilbring aftenen med spil, leg, kreative projekter eller en god bog, og lad dagens indtryk synke ind og dagen gå på hæld.

Leje af sommerhus i Listed med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Listed med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Listed er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Listed - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Listed. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Listed. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Listed her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Listed, et feriehus i Listed eller en feriebolig i Listed er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Listed til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Listed nu!

Vælg mellem 23 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Lille men velbeliggende området med ældre sommerhuse
Listed
2 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2023 juni
Meget stille og fredeligt sted.
Svaneke

Andre artikler

  1. Sommerhus Svaneke

    Lad jer betage af Svanekes historiske charme og stemningsfyldt by- og havnemiljø. Den omgivende unikke natur har både mange seværdigheder og indbyder i den grad til et aktivt friluftsliv.
    Svaneke på Bornholm
  2. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Klipper langs kysten på Bornholm