Genner Strand befinder sig i Genner Bugt og er blevet en populær feriedestination for børnefamilier. Omgivet af idylliske skove og marker, er Genner Strand perfekt til en afslappende og rolig ferie.
Vælg mellem 18 sommerhuse
Sommerhus Genner Strand_121-62-4113
Emne nr. 121-62-4113

Et sommerhus i Genner Strand er det perfekte sted at tilbringe en afslappende ferie sammen med familien. Genner Strand ligger nord for den naturskønne halvø Løjtland, kun ca. 10 km fra byen Aabenraa og ca. 17 km fra byen Haderslev. Den lille ø Kalvø ligger lige ud for Genner Strand på Jyllands østkyst. Øen er forbundet til fastlandet via en dæmning. Langs øen går der en smuk natursti, som er omkring 1,5 km lang.

Især børnefamilier er vilde med området Genner Strand. Strandens beliggenhed bag Kalvø og det rolige vand er med til at gøre stranden meget børnevenlig. Når I går ture på stranden, bygger sandslotte, svømmer i Østersøen eller flyver med drage glemmer I alt om tid og sted, og nyder tiden sammen.

Få kilometer derfra inviterer stranden i Loddenhøj jer til en skøn dag på den fine strand. Her er stranden nemlig blevet tildelt de blå flag. Vandet bliver langsomt dybere, hvilket giver de yngste badegæster mulighed for også at nyde Østersøens dejlige vand. På stranden er der selvfølgelig også rig mulighed for at solbade, lege eller prøve lykken ved at fiske.

Det er meget populært at fiske langs den smukke kyst. Det er muligt at opnå en god fangst til søs og i en af områdets Put & Take søer. Dybhavsfiskeriture tilbydes både fra Haderslev og Aabenraa.

Hvis I foretrækker at nyde jeres fritid på land, er der masser af afmærke cykel- og vandreruter. Hvis I tager på en familiecykeltur i det smukke landskab, anbefales det at stoppe op undervejs og nyde en dejlig picnic sammen. I Lerskov Plantage kan I opleve de duftende skove, enge og sumpe. Plantagen ligger ikke langt fra Genner Strand.

Et andet spændende udflugtsmål er øen Barsø, som ligger overfor Genner Bugt. Fra Loddenhøj kan I tage færgen til Barsø, som tager imod jer med sit bakkede landskab. Omkring 12 km væk ligger byen Aabenraa, som inviterer jer til at slentre en tur gennem byen. Gå en tur langs den romantiske havn og nyd tiden sammen på stranden. I gågaden er der masser af forskellige butikker, hvor I kan finde næsten alt hvad hjertet begærer. Det er også værd at besøge Brundlund Slot med sit fantastiske slot og slotshave.

Alle, der rejser med børn, bør besøge den hyggelige park Haderslev Dyrehave. Vildtparken er på omkring 100 hektar, og har store græsarealer og enge, som er hjemmet for en masse krondyr og dådyr.

Uanset hvad I ønsker på jeres ferie, er Genner Strand den ideelle destination til afslappende feriedage og uforglemmelige oplevelser både på lands og til vands.

Privat sommerhusudlejning i Genner Strand - professionel service

Samtlige sommerhuse til udlejning i Genner Strand har private ejere. Derfor kan du reelt kun leje et privat sommerhus i Genner Strand. Når du vælger at leje sommerhus privat i Genner Strand hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service på alle destinationer gennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Genner Strand? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Genner Strand hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Genner Strand

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse i Genner Strand. Feline giver dig sommerhuse i Genner Strand fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge mellem dem alle.

Leje af sommerhus i Genner Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Genner Strand med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Genner Strand på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Genner Strand - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Genner Strand. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Genner Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Genner Strand her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Genner Strand, et feriehus i Genner Strand eller en feriebolig i Genner Strand er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Genner Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Genner Strand nu!

Vælg mellem 18 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus i Genner Bugt

    Tætte skovområder, endeløse marker og hvide strande er nogle af de vigtigste kendetegn ved Genner Bugt. Den dybe ro i den sønderjyske natur møder de hyggelige omkringliggende byer, som er hyggelige at besøge. Gener Bugt afbilleder den perfekte ferieby for hele familien.
    Sommerhus Genner Bugt_160-C1138
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.