Tætte skovområder, endeløse marker og hvide strande er nogle af de vigtigste kendetegn ved Genner Bugt. Den dybe ro i den sønderjyske natur møder de hyggelige omkringliggende byer, som er hyggelige at besøge. Gener Bugt afbilleder den perfekte ferieby for hele familien.
Vælg mellem 82 sommerhuse Destinationer under Genner Bugt
Sommerhus Genner Bugt_160-C1138
Emne nr. 160-C1138

Nord for Løjt Kirkeby ligger Genner Strand, som er en del af Genner Bugt. Den smukke strand ligger ca. 17 km syd for byen Haderslev og 10 km nord for byen Aabenraa. Lige ud for Genner Strand ligger den lille ø Kalvø. Kalvø er forbundet til fastlandet med en tilgængelig dæmning. På øen er der en 1500 m lang natursti, som fører rundt om øen. Takket være Kalvøs beliggenhed, er Genner Strand stort set beskyttet mod stærk vind og bølger. Vandet er næsten stillestående, hvilket gør stranden særligt velegnet til familier med små børn. Skovrige skråninger danner de nordlige og sydlige dele af stranden, og disse går helt ned til vandet.

Et par kilometer mod øst kan I finde stranden ved Loddenhøj. På grund af det rolige vand og de ideelle badeforhold for børn har stranden fået det blå flag. Her er vandet meget lavt og stranden er en af de sikreste kyster i området.

Fiskeentusiaster vil også være glade for at besøge stranden ved Loddenhøj, da bugten har en stor fiskerigdom. De gode forhold for lystfiskere findes ikke kun til søs, men også ved Put & Take søerne. Fra havnebyen Aabenraa er det også muligt at komme på dybhavsfisketure – et rigtigt eventyr for både små og store.

De danske kyster er et sandet cykelparadis. Det i videst muligt omfang flade, milde kuperet landskab inviterer dig til at tage på utallige cykelture på de godt afmærkede cykelstier. Det er muligt at leje cykler i byen Løjt Kirkeby.

Andre seværdigheder i området tæller de omsorgsfuldt restaureret stråtækte huse og den natursmukke halvø Løjtland.

Haderslev Tunneldal ligger syd for Haderslev. Fire perfekt markerede vandreruter og mange små stier giver feriegæsterne mulighed for at udforske det unikke landskab både til fods og på cykel. Naturlandskabet Tunneldalen, Haderslev Dyrehave og Pamhule Skov er blandt højdepunkterne i området.

Også i den smukke dyrepark Haderslev Dyrehave kan I slappe af mens I slentre gennem den 100 hektar store park. Omkring ni dusin dådyr lever i parken mellem de åbne skovområder, brede græsarealer og de naturligt tilvoksede marker.

Øen Barsø ligger overfor det lille bælte i Genner Bugt. Hyggelige gamle slægtsgårde midt i et blidt svingende og grønt kuperet landskab, danner omgivelserne på øen. Fra Loddenhøj kan man tage en lille færge ud til øen.

Den gamle havneby Aabenraa går ned til den imponerede Aabenraa Fjord. En hyggelig gåtur gennem den gamle bydel ned til havnen og langs stranden er en fantastisk smuk tur.

Kulturelskere vil elske at besøge slottet. Også byen Haderslev har en hyggelig gågade og en smuk domkirke. Vil I have lidt action på jeres ferie kan det anbefales at besøge speedwaycenteret eller gokartbanen i Vojens.

Leje af sommerhus i Genner Bugt med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Genner Bugt med præcis den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Genner Bugt på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Genner Bugt - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Genner Bugt. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Genner Bugt. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Genner Bugt her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Genner Bugt, et feriehus i Genner Bugt eller en feriebolig i Genner Bugt, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Genner Bugt til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Genner Bugt nu!

Vælg mellem 82 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Smuk beliggenhed
Aabenraa
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Et smukt og bakket landskab
Løjt
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
fint område med god udsigt
Løjt
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Det er helt igennem et fantastisk område Både for børn og voksne Legeplads, stranden og rådyr der kom forbi og græssende tidlig morgen.
Løjt
2 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Elsker området og er kommet der meget som barn i 90'erne
Løjt

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen