Hvis du er på ferie i Fiskenæs nær Gråsten, vil du ikke kun opleve kulturel diversitet og historisk rigdom, men også smuk natur lige ved Nybøl Nor ved den nordlige del af Flensborg Fjord. Idyllisk afslapning og adskillige aktiviteter venter på dig både i og omkring Fiskenæs.
Vælg mellem 64 sommerhuse
Sommerhus Fiskenæs_121-64-3855
Emne nr. 121-64-3855

Fiskenæs er et fiskeparadis. Under hensyntagen til lovbestemmelserne for fiskeri og den lokale fangstgrænse kan du med en fiskerilicens begynde at fiske med det samme. Lad dig drive rundt på det ikke særlig dybe Nybøl Nor og nyd den maritime stemning. Adsbøl Sø er en fiskesø, hvor der mod et mindre gebyr er de ideelle muligheder for at fiske, og så er der ingen fangstbegrænsninger. Hvis du ikke selv ønsker at fange fiskene, kan du prøve lækre fiskespecialiteter i en af fiskerestauranterne i Fiskenæs.

En tur til Gråsten er det hele værd. I byen venter jer mange forskellige seværdigheder. Gråsten Slot fra 1500-tallet, som oprindeligt var en jagthytte, blev genopbygget efter en brand, og kan ses udefra, da interiøret ikke er åbent for offentligheden. Imidlertid kan Gråsten Slotskirke og slotshaven besøges. I kapellet kan du beundre malerier og skulpturer fra den oprindelige kirkearkitektur. I stil med de engelske haver blomstrer slotshaven i al sin blomsterpragt i forskellige farver direkte ved søen. Når den kongelige familie opholder sig på slottet, kan I være heldige og overvære et vagtskifte. En koncert i slotsparken er også en skøn oplevelse. Hvis I gerne vil se flere kirker, anbefales det at tage forbi og beundre Adsbøl Kirke fra år 1200. Et særligt kendetegn er, at den gamle landsbykirke er lavet af hvid kalk.

Historiske bygninger som den gamle kro i Gråsten venter kun på at blive besøgt. Mindesmærket for en myrdet oberst under 2. Verdenskrig, er også et velegnet stop for dem, der er historiskinteresseret. Nyd havnestemningen med caféer lige ned til vandet i Gråsten Havn.

Området omkring Gråsten er fuld af skove og søer. Oplad batterierne på en vandretur gennem naturen eller slap af ved søen, når byens mylder bliver for meget. I kan også slappe af og nyde roen i Alnor strandpark. Der er også en legeplads i nærheden, hvor de små kan tumle rundt og hygge sig.

Kør fra Alnor over klapbroen og tag en dagstur til Egernsund. Gå i historiske spor på Gendarmstien, som er en tidligere grænsekontrolrute. Cathrinesminde Teglværksmuseum giver indsigt i Egernsunds vigtige murstensindustri. Under Egernsundbroen er der et kunstværk, som er lavet af mursten. Gå en tur gennem det smukke sogn Nybøl Nor og oplev samspillet mellem gammeldags og moderne arkitektur. På den maleriske sti fra lystbådehavnen til stranden, kan I opdage et lille fyrtårn.

Hvis I kan lide at vandre, er der en indbydende alternativ rute over Egernsundbroen: nemlig en tur langs Nybøl Nor vandrestien. Den 6,5 km lange rute langs kyststrækningen fører til Egernsund. Med lidt held kan I undervejs i skovområdet Skodsbøl Skov beundre flere forskellige flagremusarter.

Leje af sommerhus i Fiskenæs med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Fiskenæs med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Fiskenæs har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Fiskenæs - enkelt og sikkert

Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Fiskenæs. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Fiskenæs. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Fiskenæs her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Fiskenæs, et feriehus i Fiskenæs eller en feriebolig i Fiskenæs er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Fiskenæs til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Fiskenæs nu!

Vælg mellem 64 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Fantastisk område, virkelig flot med skove og mange hyggelige og skønne seværdigheder og naturoplevelser.
Gråsten
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
et rigtigt godt område at gå ture i
Gråsten
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Smukt område med mange udflugtsmuligheder.
Gråsten
3 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Undrende os egentlig mest over vejføringen at alle skulle rundt i sneglen
Gråsten
7 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Masser af natur og gråsten slot få minutter væk
Gråsten

Andre artikler

  1. Sommerhus Gråsten

    Med en ferie i Gråsten har I både dejlige badestrande og store, flotte skovområder lige uden for døren. Inden for overkommelig afstand findes flere interessante kulturhistoriske attraktioner, ligesom der heller ikke er langt til gode muligheder for shopping.
    Gråsten_121-64-3814
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen