Lad jeres storbyferie gå til den spændende renæssance by Firenze. Bliv betaget af de mange imponerende renæssancebygningsværker og besøg bygninger og kirker i den interessante by. Lad jer også friste af byens mange shoppingmuligheder. Læg vejen forbi eksklusive shoppinggader eller besøg kendte og lokale butikker på gamle shoppinggader, på pladser og i shoppingcentre.
Vælg mellem 52 sommerhuse
Emne nr.: 313-IT3900.4.1
Emne nr.: 313-IT3900.4.1

Renæssance byens mange sider

Med en storbyferie i Firenze er der masser af muligheder for at fylde ferien med gode og betagende oplevelser. Book jeres feriebolig til jeres storbyferie til Firenze hos Feline Holidays, så er I klar til at indtage byen.

Firenze byder på et væld af forskellige muligheder. I kan bl.a. shoppe i et af byens mange shoppingområder. Besøg skomagernes gade, Via Calzaiuoli, som i dag er pakket af små butikker og giver rig mulighed for shopping. På Via Roma og Via de’ Tornabuoni finder I de eksklusive shoppingkvarterer med masser af butikker og eksklusive modehuse. Lad jer betage af de mange flot pyntede vinduer ved de Italienske og internationale modehuse. Eller bevæg jer ind blandt de mange dyre og eksklusive vare. Er I ikke til eksklusivshopping kan I bevæge jer videre til Piazza della Republica. Her finder I masser af restauranter, cafeer og butikker. Mens pladsens to sider er spækket med cafeer og restauranter, finder I på de andre sider modebutikker, samt stormagasinet La Rinascentre som huser et stort antal butikker og passer lige til den shoppelystne.

Når I er færdige med turens shopping, kan I bevæge jer mod Firenzes mange seværdigheder. Her kan bl.a. besøge Palazzo Strozzi. Paladset er et renæssance plads og betegnes som det mest fuldendte i forhold til renæssancens byggestil i Firenze. Paladset var hjemsted for Strozzi-familien, som vendte tilbage til byen trods deres rivalers, Mediciernes, fortsatte styring af Firenze. Strozzi-familien beboede paladset fra 1538 og helt frem til 1937, hvor bygningen blev overtaget af staten. I dag huser det gamle palads Instituttet for Humanistiske Studier og Palazzo Strozzi fonden.

Medicierne fungerede i mange år som fyrster og hertuger i Firenze. Slægtens medlemmer blev ved deres død stedt til hvile i San Lorenzo kirken. Kirkens udsmykning og interiør af udført af de verdensberømte kunstnere Michelangelo, Brunelleschi og Donatello. Den smukke kirke og dens interiør er bestemt et besøg værd.

Find en feriebolig til jeres storbyferie i Firenze hos Feline Holidays og glæd jer til de mange oplevelser i renæssancebyen.

Vælg mellem 52 sommerhuse

Andre artikler om Firenze

 • Feriebolig i Firenze

  Besøg historiske og renæssanceprægede Firenze. Lad jer tiltrække af byens mange spændende bygningsværker, studer dem nærmere og lær mere om byens og bygningernes interessante historie. Oplev de gamle kirker og se hvordan verdensberømte kunstnere har udsmykket dem og andre bygningsværker. Opdag hvordan Firenze i dag stadig er præget af bygningsværker og kunst fra renæssancen.
  Emne nr.: 261-FNZ161
 • Sommerhus i Firenze

  Besøg byens verdensberømte katedral og sug den udvendige og indvendige renæssancestil til jer. Nyd udsigten over byen fra kirketårnet eller besøg Michelangelo parken og nyd viewet over smukke Firenze. Gå en tur over Arnofloden ad Vecchio-broen og betragt smykkerne fra broens guldsmede. Tag forbi Mercato Nuovo og sikre jeres tilbagevenden til Firenze med en enkelt berøring af bronzevildsvinet.
  Emne nr.: 313-IT5280.900.7
 • Ferielejlighed i Firenze

  Besøg den historiske og gamle by Firenze. Her mødes I af bygninger fra antikken, middelalderen og renæssancen, som alle sætter deres præg på den berømte by. Lad jer drage af kunstværker som overalt i byen træder frem og minder jer om de mange storslåede kunstnere, der gennem tiden har beboet Firenze. Bliv imponeret af tidligere fyrstepaladser og nyd ferien i oplevelsesrige Firenze.
  Emne nr.: 313-IT5280.900.4
Vis alle artikler om Firenze

Andre artikler

 1. Feriebolig Toscana

  Korn, oliven, grøntsager og vin – når man bevæger sig uden for byerne, er det nemt at se, hvorfor Toscana kaldes Italiens spisekammer. Ud over den overdådige natur er regionen rig på historiske og kulturelle seværdigheder, og ikke at forglemme - dejlige badestrande ved det Liguriske og Tyrrhenske hav.
 2. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S