Artikler

 1. Feriebolig i Firenze

  Besøg historiske og renæssanceprægede Firenze. Lad jer tiltrække af byens mange spændende bygningsværker, studer dem nærmere og lær mere om byens og bygningernes interessante historie. Oplev de gamle kirker og se hvordan verdensberømte kunstnere har udsmykket dem og andre bygningsværker. Opdag hvordan Firenze i dag stadig er præget af bygningsværker og kunst fra renæssancen.
  Emne nr.: 261-FNZ161
 2. Storbyferie i Firenze

  Lad jeres storbyferie gå til den spændende renæssance by Firenze. Bliv betaget af de mange imponerende renæssancebygningsværker og besøg bygninger og kirker i den interessante by. Lad jer også friste af byens mange shoppingmuligheder. Læg vejen forbi eksklusive shoppinggader eller besøg kendte og lokale butikker på gamle shoppinggader, på pladser og i shoppingcentre.
  Emne nr.: 313-IT3900.4.1
 3. Sommerhus i Firenze

  Besøg byens verdensberømte katedral og sug den udvendige og indvendige renæssancestil til jer. Nyd udsigten over byen fra kirketårnet eller besøg Michelangelo parken og nyd viewet over smukke Firenze. Gå en tur over Arnofloden ad Vecchio-broen og betragt smykkerne fra broens guldsmede. Tag forbi Mercato Nuovo og sikre jeres tilbagevenden til Firenze med en enkelt berøring af bronzevildsvinet.
  Emne nr.: 313-IT5280.900.7
 4. Ferielejlighed i Firenze

  Besøg den historiske og gamle by Firenze. Her mødes I af bygninger fra antikken, middelalderen og renæssancen, som alle sætter deres præg på den berømte by. Lad jer drage af kunstværker som overalt i byen træder frem og minder jer om de mange storslåede kunstnere, der gennem tiden har beboet Firenze. Bliv imponeret af tidligere fyrstepaladser og nyd ferien i oplevelsesrige Firenze.
  Emne nr.: 313-IT5280.900.4
 5. Feriehus i Firenze

  Besøg det tidligere handelscentrum Firenze og oplev, hvordan historien og byens udvikling har gjort stort indtryk på, hvordan Firenze tager sig ud i dag. Besøg de smukke gamle bygningsværker og følg i sporerne på bl.a. Michelangelo. Betragt hans mange bygnings- og kunstværker, som katedralen og udstillingen på det gamle rådhus, og følg ham hele vejen til gravmælet i den smukke Santo Croce kirke.
  Emne nr.: 261-IMA310
 6. Feriebolig Elba

  Den italienske ø Elba er helt perfekt, hvis man holder af sol, strandliv og oplevelser under det azurblå havs overflade. Øen har en kyststrækning på omkring 150 kilometer med hele 130 navngivne strande lige fra fine sandstrande til klippekyster.
  Elba_Depositphotos_85370048_S
 7. Feriebolig Lucca

  Byen Lucca er en oplevelse, man aldrig bliver færdig med. I den hyggelige gamle bydel er det middelalderlige særpræg bevaret til fuldkommenhed med karakteristiske stræder og pladser og ikke mindst charmerende huse. I provinsen finder man også dejlige strande, kølige skove, drypstenshuler, idylliske landsbyer og ikke mindst et væld af kulinariske fristelser.
  Lucca_Depositphotos_342978208_S
 8. Feriebolig Firenze

  Firenze er Toscanas kulturelle hovedstad, og den gamle bydel er spækket med fantastiske bygningsværker, museer og kunstværker. Endnu en vigtig seværdighed i Firenze er markederne - især det helt specielle madmarked Mercato Centrale, der ligger i midten af den gamle bydel Basilika San Lorenzo.
  Firenze_Depositphotos_52297451_S
 9. Feriebolig Pisa

  Pisa ligger i den nordvestlige del af Toscana - regionen der især er kendt for sin historie, kunst og kulturarv samt sit smukke landskab med vinmarker og olivenlunde. Floden Arno løber gennem byen og munder ud i det Liguriske Hav under en halv times kørsel fra Pisa.
  Pisa_Depositphotos_53455469_XL

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier