Besøg byens verdensberømte katedral og sug den udvendige og indvendige renæssancestil til jer. Nyd udsigten over byen fra kirketårnet eller besøg Michelangelo parken og nyd viewet over smukke Firenze. Gå en tur over Arnofloden ad Vecchio-broen og betragt smykkerne fra broens guldsmede. Tag forbi Mercato Nuovo og sikre jeres tilbagevenden til Firenze med en enkelt berøring af bronzevildsvinet.
Vælg mellem 45 sommerhuse
Emne nr.: 313-IT5280.900.7
Emne nr.: 313-IT5280.900.7

Renæssancebyen

Lej et sommerhus i Firenze til jeres næste ferie, så er I klar til at indtage og blive betaget af de mange seværdigheder i renæssancebyen.

Besøg den berømte katedral Cattedrale di Santa Maria del Fiore. Kuplen over domkirken er verdenskendt og er kopieret og brugt som inspiration til mange andre kirker, herunder Peterskirken i Rom. Kirken blev tegnet i 1200-tallet, men det tog hele 150 år før kirken var klar til indvielse. Undervejs døde flere arkitekter, som havde til opgave at færdiggøre projektet. Faktisk blev den røde farve på kuplen og katedralens facade først tilføjet i 1800-tallet. Går I de 414 trin op i det 84 m høje kirketårn kan i nyde udsigten over det meste af Firenze. Selve kuplen stikker faktisk længere op end kirketårnet. Kuplen er nemlig imponerende 91 m høj.

Et andet berømt sted i byen er Ponte Vecchio, Vecchio-broen. Broen samler byen og løber over Arnofloden. På selve broen finder I i dag masser af guldsmede, der har deres værksteder bygget fra broen og ud over Arnofloden. Her valfarter turister til for at betragte broen og de mange smukke smykker. Tidligere husede broen byens slagtere, som smed deres restaffald i floden. Til borgernes store fornøjelse blev det via floden skyllet videre til Piza. Hertugen i Firenze var dog også generet af lugten, når han fra paladset, via en hemmelig gang på broen, gik mod rådhuset. Derfor fik han slagterne flyttet og lod i stedet guldsmedene flytte ind, og sådan har det været lige siden.

Besøg også det store Marcato Nuovo som stammer helt tilbage fra 1547. Her finder I alverdens vare som tørklæder, handsker og souvenirs i massevis. På markedet finder I også bronzevildsvinet. Det siges, at rører man ved vildsvinet, sikre man sin tilbagevenden til Firenze og det er særlig tydeligt på grisens tryne, at mange besøgende ønsker at vende tilbage til renæssancebyen.

Slut dagen af med et besøg i Piazzala Michelangelo. Fra parken er der en smuk udsigt over Firenze. Parken kaldes de forelskedes mødested og lægger I vejen forbi parken i mørke, vil I med parkens placering hele 104 m over byen kunne betragte byen og lysene der lyser den mørke nat op.

Book et sommerhus i Firenze og vær tæt på alle seværdighederne, så har I et perfekt udgangspunkt for jeres ferie. Se mulighederne for sommerhuse i Firenze og book jeres næste sommerhus ved Feline Holidays.

Vælg mellem 45 sommerhuse

Andre artikler om Firenze

 • Feriebolig i Firenze

  Besøg historiske og renæssanceprægede Firenze. Lad jer tiltrække af byens mange spændende bygningsværker, studer dem nærmere og lær mere om byens og bygningernes interessante historie. Oplev de gamle kirker og se hvordan verdensberømte kunstnere har udsmykket dem og andre bygningsværker. Opdag hvordan Firenze i dag stadig er præget af bygningsværker og kunst fra renæssancen.
  Emne nr.: 261-FNZ161
 • Storbyferie i Firenze

  Lad jeres storbyferie gå til den spændende renæssance by Firenze. Bliv betaget af de mange imponerende renæssancebygningsværker og besøg bygninger og kirker i den interessante by. Lad jer også friste af byens mange shoppingmuligheder. Læg vejen forbi eksklusive shoppinggader eller besøg kendte og lokale butikker på gamle shoppinggader, på pladser og i shoppingcentre.
  Emne nr.: 313-IT3900.4.1
 • Ferielejlighed i Firenze

  Besøg den historiske og gamle by Firenze. Her mødes I af bygninger fra antikken, middelalderen og renæssancen, som alle sætter deres præg på den berømte by. Lad jer drage af kunstværker som overalt i byen træder frem og minder jer om de mange storslåede kunstnere, der gennem tiden har beboet Firenze. Bliv imponeret af tidligere fyrstepaladser og nyd ferien i oplevelsesrige Firenze.
  Emne nr.: 313-IT5280.900.4
Vis alle artikler om Firenze

Andre artikler

 1. Feriebolig Toscana

  Korn, oliven, grøntsager og vin – når man bevæger sig uden for byerne, er det nemt at se, hvorfor Toscana kaldes Italiens spisekammer. Ud over den overdådige natur er regionen rig på historiske og kulturelle seværdigheder, og ikke at forglemme - dejlige badestrande ved det Liguriske og Tyrrhenske hav.
 2. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S