Den nordlige side af Flensborg Fjord er kendetegnet ved en grøn kystlinje med tæt skov. Dalsgård Strand ligger i overgangen fra den ydre til den indre fjord. Sammen med Nybøl Nor har Dalsgård strand udviklet et område, som især tiltrækker søsportsmænd og naturelskere.
Vælg mellem 4 sommerhuse
Sommerhus Dalsgård Strand_130-F08044
Emne nr. 130-F08044

Profilen af fjordkysten er spændende og varierende. Skrænter med bred panoramaudsigt veksler med lavvandede bugter og fine sandstrande. Langs kysten går Gendarmstien, som byder på enestående naturoplevelser. Uanset om du er på gåben eller cykel, giver stien dig den smukkeste udsigt over fjorden.

Kun en armslængde væk ligger den modsatte side af halvøen Holnis. Den lave fjord er ideel til sejlads og mange andre former for vandsport.

Området omkring Dalsgård er berømt for sin æbledyrkning, og især sorten Gravenstein bliver dyrket i området. De danske nationalæbler bliver dyrket i slothaven til kongefamiliens sommerresidens. Hvis kongefamilien ikke er på slottet, er den smukke park tilgængelig for offentligheden. I Gråsten finder I alt, hvad der kan gøre dagene i sommerhuset endnu hyggeligere.

Ønsker I at komme på en hyggelig shoppingtur, er det værd at tage turen til Sønderborg. Som afveksling fra shoppingen, kan I besøge slottet, som ligger direkte ved vandet. Indvendigt i slottet bliver områdets historie vakt til live. Udenfor er der en dejlig afslappet atmosfære, som er perfekt til en spadseretur.

Ved stranden i Dalgård ligger der altid sten, som minder om gule og røde mursten. Langs netop denne kyststrækning var der en gang talrige teglværker. Særligt interessant er det at besøge Cathrinesminde Teglværk, som er et teglværksmuseum og er en del af områdets industrihistorie. Udover museets spændende udstilling, har det også en fantastisk beliggenhed på den vestlige side af Broager. Broager er en halvø, som afslutter sundet Nybøl Nor. Her finder man bl.a. et populært fiskeområde og er du ude på en vandretur, kan du altid finde husly til en hyggelig picnic.

Om sommeren kommer Broager rigtigt til live. Gennem lystbådehavnen flagrer maritim flair, og familier mødes på de fine sandstrande med lavt badevand, for at nyde tiden sammen. I løbet af dagen strømmer duften af isvafler gennem luften, og erstattes om aftenen af duften af glødende kul, når alle samles på terrassen for at grille.

Som en hyggelig aftenudflugt anbefales det at gå en tur på stien, som fører til Skodsbøl Skov. Skoven ligger ved gennemløbet til Nybøl Nor, og huser mange forskelligartet flagremuse, der fanger sit bytte i tusmørket. Gåturen bliver til et lille eventyr, som giver gåsehud. For dem, som ikke er så vilde med flagermus, kan man se skovens usædvanlige flora og fauna i dagslys. I skoven er der også en grillplads, som man roligt kan benytte.

Leje af sommerhus i Dalsgård Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Dalsgård Strand med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Dalsgård Strand på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Dalsgård Strand - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Dalsgård Strand. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Dalsgård Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Dalsgård Strand her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Dalsgård Strand, et feriehus i Dalsgård Strand eller en feriebolig i Dalsgård Strand er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Dalsgård Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Dalsgård Strand nu!

Vælg mellem 4 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Rigtig flot område
Gråsten
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2022 april
Ligger skønt og lige ned til vandet og skøn natur
Dalsgård Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Gråsten

    Med en ferie i Gråsten har I både dejlige badestrande og store, flotte skovområder lige uden for døren. Inden for overkommelig afstand findes flere interessante kulturhistoriske attraktioner, ligesom der heller ikke er langt til gode muligheder for shopping.
    Gråsten_121-64-3814
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen