Området og landskabet omkring Harboøre er ideelt for naturelskere, der kan li’ at udforske naturen på vandre- og cykelture. Her er fred og ro, og den afvekslende natur og det kuperede landskab gør det perfekt for alle, hvad enten man er til bakker eller fladt landskab, til bykørsel eller hellere vil ud til kysten ved Vesterhavet eller Limfjorden. Der findes mange afmærkede ruter i området.
Vælg mellem 368 sommerhuse
Tæt på Vesterhavet kun 100 meter fra stranden, i Harboøre, ligger dette smukke og velindrettede feriehus i 2 etager til 6 personer på en 1042 m² stor klitgrund.
Tæt på Vesterhavet kun 100 meter fra stranden, ligger dette smukke og velindrettede feriehus i 2 etager til 6 personer på en 1042 m² stor klitgrund. Huset er renoveret i 2009 og har en dejlig terrasse med havemøbler og grill. Emne nr. 325-617

Stranden ved Harboøre er en dejlig bred sandstrand og en kæmpe legeplads for hele familien. Rammerne er perfekte til familiehygge, hvor I sammen kan bygge sandslotte, samle sten og skaller til at pynte dem med og sætte drager op. Luk øjnene og nyd solen og lyden af bølgerne, eller gå en tur i vandkanten. Intet sted er en solnedgang smukkere end fra klitterne ved Vesterhavet.

Flyvholm Redningsstation ved Harboøre er den næstældste redningsstation i Danmark. Det første bådhus blev opført i 1847. Redningsstationen blev endeligt nedlagt i 1995, og i dag er der museum, hvor man kan se de dramatiske kampe for at redde liv på havet.

Er vejret ikke til udendørs liv, tilbyder Harboøre Centret mulighed for aktiviteter for hele familien. Her er squash- og badmintonbaner, Golf/Skyde simulator, spinning, motionscenter, pool og billard – og en café, når tørsten og sulten melder sig.

Familiens lystfiskere bliver begejstrede over de mange muligheder for at få fisk på krogen. Er I ude efter de helt store torsk, kan I tage ud på Vesterhavet med kutterne M/S Bodil eller M/S Nemo fra Thyborøn Havn. Foruden torsk fiskes der efter sildehaj, makrel, sej og havkat. Prøv også lykken ved Harboøre Tange, Bovbjerg Fyr og Torsminde eller i mere rolige omgivelser i Limfjorden eller en af de børnevenlige put & take søer, f.eks. i Vejlby Sommerpark, hvor der også er en minigolf bane.

Besøg også havnen i Thyborøn, der er en af Danmarks største fiskerihavne. Hver onsdag kl. 11 – 12 i juli og august har I mulighed for at overvære en traditionsrig fiskeauktion i auktionshallen. I Thyborøn ligger også Kystcentret Thyborøn med hele 5000 m2 inden- og udendørs oplevelser og aktiviteter for både store og små. Her trykker, rører, lugter og lytter I jer frem til viden og indsigt i kystens natur og kultur. I kommer tæt på havet og dets enorme kræfter, når I prøver at bygge diger, lave bølger og synke ned i kviksand. I kan også blive klogere på revlehuller og badesikkerhed eller prøve at være skipper på en fjernstyret trawler. Centret har også en krybdyrzoo og klappedyr.

I JyllandsAkvariet i Thyborøn kan I opleve mange af de forskellige fisk, der lever i Vesterhavet og Limfjorden. I de mange rørebassiner kan I f.eks. holde en krabbe i hånden og klap en haj på hovedet. Der arrangeres jævnligt sælsafari, hvor traktorbussen tager jer med på en guidet tur ud i Limfjorden ad dæmningen ved Rønlandmøllerne, og I kommer tæt på sandbankerne, hvor sælerne ligger og hviler sig. Ta’ en kikkert med og få en uforglemmelig oplevelse. I Thyborøn finder I også Sneglehuset. Det fantastiske hus er dækket af sindrige mønstre skabt af muslingeskaller og sneglehuse. Sneglehuset har en stor udstilling af flaskeskibe i uovertruffen håndværksmæssige kvalitet, lavet af vestjyske fiskere, og besøgt af bl.a. kongehuset.

Lemvig er smukt beliggende i kuperet terræn ved Limfjorden. Den hyggelige havn ligger kun få meter fra byens gådegade med et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer, byens museum og Museet for Religiøs Kunst. Børnene vil elske et besøg i den nye skaterpark på Østhavnen og naturlegepladsen "Bestig Odden" i Gjellerodde.

Når I holder ferie så tæt på Mors, er det oplagt at besøge børnenes favorit: Jesperhus Feriepark og Badeland, der har alt, hvad hjertet kan begære, af rutsjebaner, boblezoner, vandfald og opvarmede bassiner. Parken har også et stort legeland, ponyridning og beachvolley. Parkens junglezoo er helt uden bure, så I går rundt mellem dyrene.

Leje af sommerhus i Harboøre med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du altid kan finde og leje et sommerhus i Harboøre med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Harboøre har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Harboøre nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Harboøre - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Harboøre. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie Harboøre. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Harboøre hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Harboøre her
Ferien er den tid på året, alle ser frem til, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for, at uanset på hvilket tidspunkt, du lejer et sommerhus i Harboøre, et feriehus i Harboøre eller en feriebolig i Harboøre, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Harboøre til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Harboøre nu!

Vælg mellem 368 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Dejlig natur, desværre hæmmet af meget dårligt vejr
Vrist
9 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Fint område, tæt på strand og indkøb
Vrist
4 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Ligger tæt ved strand. Køre afstand til mange fine seværdigheder. Fedt med VLTJ var gratis. Det brugte vi også.
Vrist
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Ligge så dejliget tæt ved stranden og man gå afstand til indkøb
Vrist
4 voksne 2 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Er der noget skønnere end Vesterhavet. ??????
Vrist

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejlby Klit

    På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ferring Sø ligger Vejlby Klit uforstyrret og beskyttet af de høje marehalmsklædte klitter. Den friske luft, freden og roen er terapi for krop og sjæl. Dette kombineret med de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser gør området til det perfekte ferieområde for hele familien. Kvalitetsstemplet Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området.
    Vejlby Klit
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet