Gørlev ligger i skønne, rolige omgivelser - tæt på en dejlige naturseværdigheder. Fra Gørlev har I ganske kort afstand til en børnevenlig badestrand, og under en halv times kørsel til to livlige handelsbyer med stort udvalg i special- og dagligvarebutikker.
Vælg mellem 155 sommerhuse
Elegant sommerhus til 9 personer i Gørlev, ca. 25 m fra vandkanten.
Elegant sommerhus til 9 personer beliggende i Gørlev, tæt på vandkanten ved en af Vestsjælland bedste badestrande. Huset har en stor, delvist overdækket terrasse og en herlig udsigt over Storebælt. Emne nr. 090-24976

Den lille by Gørlev er beliggende i rolige omgivelser mellem Kalundborg og Slagelse i den dejlige vestsjællandske natur.
Kun 6 km fra Gørlev findes fredelige, naturskønne områder som eksempelvis Danmarks fjerde største sø Tissø. Arealerne omkring søen er fredede, så her kan I uforstyrret nyde de store forekomster af vade- og vandfugle – blandt andet fra udsigtstårnet ved Fugledegård. Der er gode muligheder for dejlige vandreture ved Tissø, hvor der ud over den smukke natur også er det historiske islæt, at Danmarks største vikingehal engang har ligget her. Den er i dag udgravet og markeret med egepæle.

Omkring en halv times kørsel nordvest for Gørlev ligger Røsnæs fyr og Røsnæs Naturskole i pragtfulde, naturskønne omgivelser. De mange spændende vandrestier i området fører jer ud i terræn, som ellers er utilgængelig på anden vis. Ved Røsnæs Naturskole ligger bl.a. en klatretorvsbane, der er klappedyr og en bålplads, så I har mulighed for at afslutte en hyggelig udflugt med at grille.

Nærmeste gode badestrand er Mullerup Strand (10 km) – en herlig, børnevenlig sandstrand med Blå Flag klassifikation. Der er parkeringsplads i nærheden samt toilet og kiosk ved stranden. Her kan I nyde mange timers samvær - bade, bygge sandslotte, samle flotte strandskaller eller spille bold. Oplev også det charmerende maritime miljø omkring Mullerup Havn. Sæt jer ned og nyd stemningen, spis en is og lad børnene slå sig løs på stedets dejlige legeplads.

Halvøen Reersø (10 km) var tidligere en ø, og det hænder stadig, at skellet til Sjælland oversvømmes. De mange vådområder er hjemsted for bl.a. vadefugle og hejrer samt en spændende flora. I Reersø by findes stadig autentisk landsbyidyl med fredede og velbevarede gårde fra 1700-tallet. En gåtur her er fuldkommen som at befinde sig i et levende frilandsmuseum. Det tilstedeværende kunstnermiljø er helt specielt, og året rundt kan man besøge åbne gallerier og værksteder. Er I interesserede i veteran- og amerikanerbiler bør I lægge vejen forbi Reersø Amerikanerbilmuseum, der har ca. 70 køretøjer fra perioden 1947 – 1995.

Til en vellykket ferie hører også gode indkøbsmuligheder. Gørlev ligger dejlig centralt i den sammenhæng. I Kalundborg findes mange spændende specialbutikker langs gågaden og i nærheden af havnemiljøet. Den moderne og større handelsby Slagelse har både indkøbscentre og mange specialbutikker omkring torve at byde på. Hyggelige cafemiljøer og gode restauranter går I heller ikke forgæves efter . . .

Leje af sommerhus i Gørlev med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Gørlev med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Gørlev er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Gørlev nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Gørlev - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Gørlev. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Gørlev. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Gørlev hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Gørlev her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Gørlev, et feriehus i Gørlev eller en feriebolig i Gørlev er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Gørlev til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Gørlev nu!

Vælg mellem 155 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Super natur og strand tæt på.
Reersø
2 voksne 3 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 januar
Lækkert og roligt område
Bjerge
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Fint lille sommerhusområde, som jeg husker det fra min barndom.
Bjerge
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Ok, stranden var fyldt med tang
Dalby Bugt
2 voksne 0 børn 1 husdyr 35 overnatninger 2023 august
Fantastisk beliggenhed, meget tæt på vandet.
Svallerup Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Kalundborg

    Korsriddere, naturelskere og krydstogtsgæster – Kalundborg har masser at byde på for alle. Byen er en charmerende blanding af middelalder bygninger og moderne handelsby, spændende historie og skøn natur. Har I lyst til at tilbringe ferien ved dejlige badestrande, på vandre- og cykelture i bakket landskab, og besøg på dejlige små og store øer, så er Kalundborg et godt udgangspunkt.
    Vor Frue Kirke Kalundborg
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S