Ferring er et dejligt ferieområde tæt ved Vesterhavet. Herfra er der både kort køreafstand til mange familievenlige attraktioner samt den pragtfulde naturseværdighed Klosterheden Plantage. Området er særdeles velegnet for de, der ønsker ro og fred kombineret med et aktivt friluftsliv i ferien.
Vælg mellem 91 sommerhuse
Dette lille sommerhus i træ til 5 personer, bygget i 1998 og renoveret i 2011, ligger på en naturgrund kun får hundrede meter fra den brede sandstrand i Ferring.
Dette lille sommerhus i træ til 5 personer, bygget i 1998 og renoveret i 2011, ligger på en naturgrund kun får hundrede meter fra den brede sandstrand i Ferring. Dette enkle sommerhus egner sig godt til ferien for den lille familie, der søger fred og ro i naturskønne omgivelser. Emne nr. 121-20-3037

Ferring er beliggende mellem Ferring Sø og Bovbjerg Fyr på et 3,5 km langt højdeplateau direkte ud mod Vesterhavet. Området er naturskønt, roligt og med en dejlig og relativt ugenert sandstrand neden for de stejle skrænter. Der er trapper ned til stranden og parkeringspladser både ved Ferring samt Bovbjerg Fyr.
Netop de stejle skrænter giver sammen med vindens opdrift gode muligheder for at dyrke paragliding. De farvestrålende paraglidere kan derfor ofte kan ses svæve lydløst gennem luften i nærheden af Ferring og Bovbjerg.

På Transvej 4 i Ferring ligger Jens Søndergaards Museum, som rummer en spændende samling af malerier fra Bovbjerg i Nordvestjylland. Ferring by, lokalsamfundet, livet på egnen og naturen skildres i Jens Søndergaards malerier, hvor af mange er monumentalt store og udtryksfulde havmalerier.

Bovbjerg Fyr, der ligger 3 km syd for Ferring, er bygget i 1877. Det er 26 meter højt og tilgængeligt for publikum i dagtimerne hele året rundt. Her har I således den enestående mulighed for at nyde en flot solnedgang over Vesterhavet både fra toppen af fyret, på jorden neden for fyret og endelig helt nede på stranden med de 40 meter høje skrænter som baggrund. Ved Bovbjerg Fyr er der mange aktiviteter og udstillinger hen over året. For yderligere information se attraktionens hjemmeside.

Et dejligt, naturskønt udflugtsmål for den aktive familie er Klosterheden Plantage, der ligger 26 km vest for Ferring. Klosterheden er et af Danmarks største og virkelig storslåede skovområder, der giver mulighed for at opleve et stort antal krondyr, bævere og fugle på tæt hold. Der er mange aktivitets- og oplevelsesmuligheder i Klosterheden. Her er skønne løbe- og vandreruter, cykelruter samt en 50 km lang mountainbikerute. Seværdigt er også de mange efterladenskaber fra anden verdenskrig, blandt andet en flyveplads, bunkers og en lejr, hvor ungarske tropper boede under den sidste del af krigen. I dag er der ved denne lejr anlagt en meget populær skovlegeplads – som børnene med garanti vil nyde at slå sig løs på! Så pak picnickurven og afsæt dagen til hygge og aktiviteter i området.

Lemvig, 13 km vest for Ferring, har også mange familievenlige attraktioner. Besøg Lemvigs hyggelige havn og Lemvig Skatepark, som er placeret få minutters gang fra byens centrum ved Lemvig østhavn. I Ågade 5 i Lemvig ligger Tante Andantes Hus – et sjovt og rart sted, hvor børn ifølge med voksne kan få lov at give deres fantasi frit spil og lege, male, danse, synge, fortælle historier osv. Stedet holder offentligt åbent i skolernes ferie, hvor der også er en daglig workshop i form af et synge-legeværksted. Børnene kan her f.eks. prøve at spille dukketeater, blive sminket, spille på instrumenter og meget, meget mere ....
Lemvig Museum, der er beliggende i Vestergade 44, er et robust og familievenligt museum, som formidler vestjyske særpræg og identitet både fra fortiden og nutiden. Museets mange udstillinger fortæller om livet og kunsten på egnen i tidens løb, og for børnene er der desuden bogstavjagt, museumssafari og aktiviteter i ”Bondestuen”. Medbragt mad kan nydes både inde og ude. I billetsalget kan man låne en legekurv med rekvisitter og beskrivelse af gamle lege, som I sammen kan prøve af i museets dejlige have.

Vælg mellem 91 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Dejligt område der har både udkanstområdernes tritesse og forfald, kombineret med den vilde vestjyske natur og havets magt.
Bovbjerg
3 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Vi værdsætter det "øde" og den rå natur uden stimer af turister og underholdning.
Bovbjerg
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Vesterhavet og bovbjerg fyr
Bovbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
dejligt roligt område og gode steder at udforske og gå tur i
Ferring
10 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Havde været dejlig med en offentlig legeplads
Bovbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejlby Klit

    På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ferring Sø ligger Vejlby Klit uforstyrret og beskyttet af de høje marehalmsklædte klitter. Den friske luft, freden og roen er terapi for krop og sjæl. Dette kombineret med de mange muligheder for aktiviteter og oplevelser gør området til det perfekte ferieområde for hele familien. Kvalitetsstemplet Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området.
    Vejlby Klit
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet