Ærøskøbing ligger midt på Ærø, og er det største af de tre sommerhusområder på øen. Vælg mellem skønt beliggende sommerhuse i den stemningsfulde by og i de naturskønne omgivelser omkring den. Glæd jer til en børnevenlig strand, til at indsnuse atmosfæren og stemningen fra svundne tider og til at cykle og vandre i de naturskønne omgivelser omkring byen.
Vælg mellem 64 sommerhuse
Totalrenoveret sommerhus til 4 personer beliggende i det lille feriehusområde Borgnæs 3 km nord for Ærøskøbing.
Totalrenoveret sommerhus til 4 personer beliggende i det lille feriehusområde Borgnæs 3 km nord for Ærøskøbing. Huset har en dejlig lukket have med flere terrasser. En del af haven bliver anvendt som vinmark, men man har haven for sig selv. Ligger tæt ved en god badestrand. Emne nr. 084-M70230

Lige ved siden af lystbådehavnen finder I Vesterstrand, hvor en dejlig sandbund og krystalklart, lavt vand byder på de fineste forhold en børnefamilie kan ønske sig. Glæd jer til at soppe og plaske i vandet sammen med børnene, til at bygge sandslotte og i det hele taget hygge jer og slappe af under den blå himmel med den skinnende sol.

Ærøskøbing blev grundlagt omkring midten af 1200-tallet og var Danmarks mindste købstad indtil 1966. Som alle andre købstæder havde byen et fattighus, som nu er forvandlet til en af dens største attraktioner. Her findes nemlig ”Flaske-Peters” enorme og imponerende samling af mere end 1.700 flaskeskibe og 50 store modeller af skibe. Peter Jacobsen, som han i virkeligheden hed, lavede selv dem alle sammen. Kig ind og se de mange flotte modeller af skibe.

Atmosfæren og stemningen fra svundne tider lever i bedste velgående i Ærøskøbing. Tag den til jer i de smalle brostensbelagte gader, hvor de små huse ligger tæt op ad hinanden. Nyd synet af de velholdte bindingsværkshuse, og farverne og duftene fra stokroserne foran dem.

Ærøskøbing Bymølle troner over det hele fra sin plads på toppen af møllebakken. Det er en hollandsk vindmølle som blev opført i 1848 og som var i drift i mere end hundrede år, helt frem til 1957. Fra bakken er der en betagende udsigt ud over byen, havet og det åbne, flade landskab.

Omgivelserne er som skabt til både vandre- og cykelture. Ærø er ikke så stor, så det kan sagtens lade sig gøre at cykle på kryds og tværs af øen, og på den måde komme helt tæt på øens skønne natur og på havet, som altid er tæt på. Nyd udsigten ud over Det Sydfynske Øhav og Østersøen; den er simpelthen fascinerende.

Leje af sommerhus Ærøskøbing med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Ærøskøbing med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Ærøskøbing har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Ærøskøbing nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ærøskøbing - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Ærøskøbing. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Ærøskøbing. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Ærøskøbing hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ærøskøbing her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Ærøskøbing, et feriehus Ærøskøbing eller en feriebolig Ærøskøbing er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Ærøskøbing til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ærøskøbing nu!

Vælg mellem 64 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Ærø

    Ærø er en af de smukke øer der ligger i Det Sydfynske Øhav. Den er et populært ferieområde, hvor du finder omkring 100 skønt beliggende sommerhuse. Her er tre charmerende byer, super børnevenlige strande, flot natur og suveræne muligheder for lystfiskeri.
    Velholdt skipperhus i 2 etaget til 4 personer med en hyggelig gårdhave beliggende i Marstal på det sydlige Ærø.