Søby ligger på den østlige del af Ærø, og er det mindste af de tre sommerhusområder på øen. Her kan I vælge mellem en række skønt beliggende sommerhuse i flot natur tæt ved havet. Her venter en super børnevenlig strand, fred, ro og hygge og naturoplevelser på første klasse.
Vælg mellem 6 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer beliggende i Søby ca. 300 fra Ærøs nordvendte kyststrækning (Næbbet), som er et biotopisk område med mange sjældne fugle og plantevækster.
Sommerhus til 8 personer beliggende i Søby ca. 300 fra Ærøs nordvendte kyststrækning (Næbbet), som er et biotopisk område med mange sjældne fugle og plantevækster. Ca. 500 m nordvest fra huset ligger en golfbane. Emne nr. 090-30539

Søby Strand er en skøn og lavvandet sandstrand, som ligger ved en afskærmet bugt. Forholdene er simpelthen som skabt til børnefamilier. Leg, pjask og sop sammen med børnene i det lune, krystalklare vand, og hjælp dem med at bygge sandslotte. Tæt ved stranden er der en legeplads og mulighed for at købe is. Glæd jer til nogle dejlige dage ved vandet.

Området byder på flotte naturoplevelser. I kan f.eks. gå eller cykle gennem Vitsø Nor, hvor der er anlagt flere stier. Det er et tørlagt område som består af både marker og naturområder. Her finder I også den hollandske vindmølle fra 1883, som oprindelig pumpede vandet væk fra noret.

Fra toppen af det 22 meter høje Skjoldnæs Fyr er der en flot udsigt ud over havet og selvfølgelig også over omgivelserne inde på land. Fyret er opført i fint tilhuggede granitsten fra Bornholm, og man kommer op i det gennem den velbevarede bolig, som gennem tiderne har været beboet af de fyrmestre, der passede fyret.

Også ”Slottet” som er det lokale navn for herregården Søbygaard, er et besøg værd. Siden 1991 er der gennemført mange store restaureringsprojekter af bygninger og stensætning og der er opført en vindebro over voldgraven. De flotte bygninger anvendes nu til udstillinger og koncerter. Tag på en udflugt og nyd synet af de istandsatte bygninger omgivet af flot natur.

Om aftenen er en gåtur ved stranden en skøn oplevelse. Luften er blevet lidt køligere, vandet ruller dovent ind mod jer og solen synker ned i Det Sydfynske Øhav i et væld af flotte farver. Det er en betagende oplevelser, som I absolut bør tage med hjem fra opholdet i Søby.

Privat sommerhusudlejning Søby - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Søby er ejet af private. Derfor kan du reelt udelukkende leje et privat sommerhus Søby. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Søby hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service på alle destinationer gennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Søby? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Søby hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Søby
På denne side vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse Søby. Feline tilbyder dig sommerhuse Søby fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Søby på ét sted!

Leje af sommerhus Søby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Søby med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Søby på den letteste måde. Lej dit sommerhus Søby nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Søby - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Søby. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Søby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Søby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Søby her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Søby, et feriehus Søby eller en feriebolig Søby er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Søby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Søby nu!

Vælg mellem 6 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Ærø

    Ærø er en af de smukke øer der ligger i Det Sydfynske Øhav. Den er et populært ferieområde, hvor du finder omkring 100 skønt beliggende sommerhuse. Her er tre charmerende byer, super børnevenlige strande, flot natur og suveræne muligheder for lystfiskeri.
    Velholdt skipperhus i 2 etaget til 4 personer med en hyggelig gårdhave beliggende i Marstal på det sydlige Ærø.