Marstal ligger på den østlige del af Ærø, og byder på en række dejlige og skønt beliggende sommerhuse. Her venter hele to dejlige strande, den ene er super til børn. Oplev den særlige atmosfære i byen, nyd de naturskønne omgivelser og glæd jer til dejlige ferieoplevelser sammen med børnene.
Vælg mellem 37 sommerhuse
Flot istandsat feriehus til 4 personer med havudsigt fra grunden beliggende i den idylliske landsby Ommel lidt nord for Marstal.
Flot istandsat feriehus til 4 personer med havudsigt fra grunden beliggende i den idylliske landsby Ommel lidt nord for Marstal. Huset ligger på en dejlig naturgrund, og ca. 500 fra huset ligger der en lille hyggelig fiskerhavn og en badestrand. Emne nr. 084-M70176

I får faktisk to dejlige strande når I tager til Marstal. Den smalle landtange Erikshale, som er berømt for sine smukke og karakteristiske badehuse, skaber nemlig hele to strande. På den ene side finder I ”Lille Hav”, som er en lavvandet og meget børnevenlig bugt og på den anden side venter Østersøen. Glæd jer til nogle skønne timer sammen med børnene under den varme, skinnende sol og den blå himmel.

Marstal blev grundlagt i 1500-tallet og udviklede sig efterhånden til en vigtig by for søfarten. I dag er det den største by på Ærø, og der er stadig liv og travlhed på havnen, som byder på et charmerende miljø. Her finder I også Marstal Søfartsmuseum, som viser ”alt godt fra havet” i mere end 30 udstillingslokaler. Se modeller af skibe, flaskeskibe, malerier af skibe, kahytter, kabysser, skibsgrej og meget mere.

Det er umuligt ikke at lade sig indfange af den særlige atmosfære og stemning, når man oplever Marstal. De smalle gader og stræder med de charmerende huse og de blomstrende stokroser er simpelthen en integreret del af oplevelsen når man opholder sig i byen.

Der er mange muligheder for at hygge sig med lystfiskeri omkring Marstal. Området omkring Erikshale er et af de bedste fiskesteder på Ærø; her er rigtig gode muligheder for at fange havørreder.

De flotte kyststrækninger og det naturskønne landskab er som skabt til både vandre- og cykelture. Nyd den friske luft, udsigten over havet og freden og roen.

Leje af sommerhus Marstal med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Marstal med præcis den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Marstal på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Marstal nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Marstal - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Marstal. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Marstal. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Marstal hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Marstal her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Marstal, et feriehus Marstal eller en feriebolig Marstal er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Marstal til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Marstal nu!

Vælg mellem 37 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Ærø

    Ærø er en af de smukke øer der ligger i Det Sydfynske Øhav. Den er et populært ferieområde, hvor du finder omkring 100 skønt beliggende sommerhuse. Her er tre charmerende byer, super børnevenlige strande, flot natur og suveræne muligheder for lystfiskeri.
    Velholdt skipperhus i 2 etaget til 4 personer med en hyggelig gårdhave beliggende i Marstal på det sydlige Ærø.