Marstal ligger på den østlige del af Ærø, og byder på en række dejlige og skønt beliggende sommerhuse. Her venter hele to dejlige strande, den ene er super til børn. Oplev den særlige atmosfære i byen, nyd de naturskønne omgivelser og glæd jer til dejlige ferieoplevelser sammen med børnene.
Vælg mellem 48 sommerhuse
Rødt strandhus ved Eriks Hale nær Marstal på Ærø

I får faktisk to dejlige strande når I tager til Marstal. Den smalle landtange Erikshale, som er berømt for sine smukke og karakteristiske badehuse, skaber nemlig hele to strande. På den ene side finder I ”Lille Hav”, som er en lavvandet og meget børnevenlig bugt og på den anden side venter Østersøen. Glæd jer til nogle skønne timer sammen med børnene under den varme, skinnende sol og den blå himmel.

Marstal blev grundlagt i 1500-tallet og udviklede sig efterhånden til en vigtig by for søfarten. I dag er det den største by på Ærø, og der er stadig liv og travlhed på havnen, som byder på et charmerende miljø. Her finder I også Marstal Søfartsmuseum, som viser ”alt godt fra havet” i mere end 30 udstillingslokaler. Se modeller af skibe, flaskeskibe, malerier af skibe, kahytter, kabysser, skibsgrej og meget mere.

Det er umuligt ikke at lade sig indfange af den særlige atmosfære og stemning, når man oplever Marstal. De smalle gader og stræder med de charmerende huse og de blomstrende stokroser er simpelthen en integreret del af oplevelsen når man opholder sig i byen.

Der er mange muligheder for at hygge sig med lystfiskeri omkring Marstal. Området omkring Erikshale er et af de bedste fiskesteder på Ærø; her er rigtig gode muligheder for at fange havørreder.

De flotte kyststrækninger og det naturskønne landskab er som skabt til både vandre- og cykelture. Nyd den friske luft, udsigten over havet og freden og roen.

Vælg mellem 48 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
en meget hyggelig gade, tæt på havnen.
Marstal By
3 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 juni
Skøn ferie ø
Marstal
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Fin udsigt til havnen.
Marstal By
3 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Ærø kan bestemt også noget om efteråret.
Marstal By
7 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Dejlig central til by og strand
Ærø

Andre artikler

  1. Sommerhus Ærø

    Ærø er en af de smukke øer, der ligger i Det Sydfynske Øhav. Den er et populært ferieområde, hvor I finder omkring 100 skønt beliggende sommerhuse. Her er tre charmerende byer, super børnevenlige strande, flot natur og suveræne muligheder for lystfiskeri.
    Farverige huse i Ærøskøbing på Ærø