Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Odsherred. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 1.085 sommerhuse Destinationer under Odsherred
Privat udlejning af sommerhus i Odsherred Emne nr.: 130-E17612
Emne nr. 130-E17612

Privat udlejning af sommerhus i Odsherred - du får det største udvalg her på siden!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje i Odsherred. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus i Odsherred.

Privat udlejning af sommerhus i Odsherred - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Odsherred.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Odsherred hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan let finde de private sommerhuse til leje i Odsherred som har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst hos os
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke sommerhuset gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Odsherred her

Privat udlejning af sommerhus i Odsherred - gratis fordele for dig

Som kunde hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets laveste pris på et privat sommerhus i Odsherred hos os.

Privat udlejning af sommerhus i Odsherred - På denne måde får du det højeste antal af private sommerhuse til leje i Odsherred at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på private sommerhuse til leje i Odsherred, og derfor handler det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til skønne ferieoplevelser

Skønt sted med Sejerø og Gniben. Tag cyklen med.

Besøg på Dragsholm slot rundvisning og skattejagt for børn. Besøg og rundvisning på ANS - Anstalten Nykøbing Sjælland - meget spændende og Vejrhøj MEGET fin udsigt. Og mange andre steder.

Naturskønt område. Museet Nyvang ved Holbæk er absolut et besøg værd

Privat sommerhus udlejning Odsherred med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus i Odsherred, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Odsherred til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Se private sommerhuse til leje i Odsherred her

Privat sommerhus udlejning Odsherred - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til leje i Odsherred, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nem og overskuelig hjemmeside med lækre fotos.

God vejledning på hjemmesiden.

Fremragende. Man har en forventning om at alt bliver behandlet hurtigt, og man bliver ikke skuffet.

Vælg mellem 1.085 sommerhuse

Andre artikler om Odsherred

 • Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787

Andre artikler

 1. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S