En privat feriebolig på Sjællands Odde er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Se private ferieboliger på Sjællands Odde Destinationer under Sjællands Odde
Privat udlejning af feriebolig på Sjællands Odde Emne nr.: 130-E18332
Emne nr. 130-E18332

Privat udlejning af feriebolig på Sjællands Odde - du får det største udvalg her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg af private ferieboliger til leje på Sjællands Odde. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig på Sjællands Odde - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Danmark er i privat eje. Derfor er det reelt kun muligt at leje en privat feriebolig på Sjællands Odde.

Når du vælger at leje en privat feriebolig på Sjællands Odde hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan uden videre finde de private ferieboliger til leje på Sjællands Odde som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje ferieboligen hos os
 • Der er 100 prisgaranti på samtlige ferieboliger, som bookes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader ferieboligen
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje på Sjællands Odde her

Privat udlejning af feriebolig på Sjællands Odde - gratis fordele for dig

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle ferieboliger som udlejes gennem os, så du får altid markedets laveste pris på en privat feriebolig på Sjællands Odde hos os.

Privat udlejning af feriebolig på Sjællands Odde - På denne måde får du de fleste private ferieboliger til leje på Sjællands Odde at vælge imellem

Jo før du kommer i gang med at søge efter en privat feriebolig på Sjællands Odde, jo flere vil du have at vælge imellem. Lige så vigtigt er det, at du herved forbedrer dine chancer for at leje den privat feriebolig på Sjællands Odde, som du helst vil holde sommerferie i.

Tips til dejlige oplevelser på ferien

Området er helt klar en 5.

Naturskønt område. Museet Nyvang ved Holbæk er absolut et besøg værd

Lækkert naturskønt område med vand og vildt i baghaven.

Privat udlejning af feriebolig på Sjællands Odde med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig på Sjællands Odde hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne privat feriebolig på Sjællands Odde til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Se private ferieboliger til leje på Sjællands Odde her

Privat udlejning af feriebolig på Sjællands Odde - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat feriebolig på Sjællands Odde, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Dejligt firma. De har en super god hjemmeside med et bredt og varieret udbud af ferier som er nemme at overskue. Alting går uden problemer :-)

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Nem og overskuelig hjemmeside med lækre fotos.

Se private ferieboliger på Sjællands Odde

Andre artikler om Sjællands Odde

 • Sommerhus Sjællands Odde

  Er familien til aktiv ferie – så er Sjællands Odde et godt valg. Her er afmærkede ruter til vandre- og cykelture, fantastiske fiskevande, nogle af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande, velegnede til kite- og windsurfing. Der arrangeres naturture på hesteryg, og kysterne kan betragtes fra søsiden i en lejet kajak. Egnen er rig på historie med gravhøje, ruiner og et meget afvekslende istidslandskab.
  Charmerende feriehus til 6 personer beliggende i Sjællands Odde, som er en halvå mellem Kattegat og Sejerø Bugten.

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 2. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S