Et privat feriebolig på Costa Blanca er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Se private ferieboliger på Costa Blanca
Privat udlejning af feriebolig på Costa Blanca Emne nr. 306-ES9746.430.2
Emne nr. 306-ES9746.430.2

Privat udlejning af feriebolig på Costa Blanca - du får det største udvalg hos os!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af private ferieboliger til leje på Costa Blanca. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig på Costa Blanca - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Spanien er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med forventningsfulde feriegæster. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat feriebolig på Costa Blanca.

Når du vælger at leje et privat feriebolig på Costa Blanca hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private ferieboliger til leje på Costa Blanca som har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke din foretrukne sommerhus hos os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige ferieboliger, som lejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader ferieboligert
 • Du kan vælge at tilkøbe en forsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje på Costa Blanca her

Privat udlejning af feriebolig på Costa Blanca - gratis fordele for dig

Det betaler ikke så som én krone for at få alle disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder din foretrukne privat feriebolig på Costa Blanca til en lavere pris end vores.

Privat udlejning af feriebolig på Costa Blanca - På denne måde får du flest mulige private ferieboliger til leje på Costa Blanca at vælge imellem

Det er populært at holde ferie i et privat feriebolig på Costa Blanca, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem. Jo før du starter med at lede efter et privat feriebolig på Costa Blanca til årets ferie, jo bedre muligheder er der for et finde en feriebolig, som matcher alle dine ønsker.

Tips til dejlige oplevelser

Ligger 12 - 13 min. fra dejlige restaranter på Boardwalk ved St. Joan strand og 17 - 18 fra den offentlige strand i Alicante, som er superlækker og flot. Selve Rio Park er et pragtfuldt sted, med et par enkelte hunde, der gør lidt rigeligt om natten :)). Kræver, at du lejer bil, men det er det hele værd!

Er dejligt.

Privat udlejning af feriebolig på Costa Blanca med prisgaranti

Alle huse der udlejes igennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne privat feriebolig på Costa Blanca til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Se private ferieboliger til leje på Costa Blanca her

Privat udlejning af feriebolig på Costa Blanca - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat feriebolig på Costa Blanca, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Venligt personale.

Super god betjening. Nem og overskuelig hjemmeside. Smilende og imødekommende betjening over telefonen - alle spørgsmål er velkomne og bliver pænt besvaret ;)

Kan varmt anbefales, der er altid styr på tingene. Jeg har flere gange lejen feriebolig gennem Feline, og har altid været godt tilfreds.

Se private ferieboliger på Costa Blanca

Andre artikler om Costa Blanca

 • Feriebolig Costa Blanca

  Nyd de skønne strande og det blågrønne hav ved Costa Blanca. Her er noget for enhver smag. Området er spækket med historiske monumenter, så I kan gå på opdagelse blandt middelalderborge og slotte. Ta' på vandretur i det smukke landskab, besøg vandlande og dyreparker og udforsk de små hyggelige byer.
  Hyggeligt feriehus på 80m² til 4 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende 7 km fra centrum af Calpe og 1 km fra havet.
 • Costa Blanca efteråret

  Tag med på en tur, der blandt andet fører til en landsby på en bjergtop, vinsmagning, badning i Middelhavet og optakt til et vildt natteliv.
  costa blanca efteråret_306-ES9734.353.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.