Emne nr.: 356-ES-03503-08
Emne nr.: 356-ES-03503-08

Der er slet ingen tvivl om, at hele familien i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe en skøn ferie i den villa, du leder efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til den række af skønne ferieoplevelser der venter jer.

I din jagt på en villa er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange villaer som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende villaer.

At finde din villa er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen, for andre end du kan være i gang med at søge samme villa som dig. Derfor: Få overstået bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Hvor meget kan jeg spare?

Villaer med Last Minute rabat er med god grund eftertragtede, fordi de giver adgang til en ferie, hvor der er ekstra penge til fornøjelser og oplevelser. Der er naturligvis frit valg mellem de forskellige Last Minute villaer - og du vil altid få et afslag på min. 10% af lejeprisen.

Vi giver dig til hver en tid det største udvalg af nedsatte villaer, og dermed også den bedste chance for at finde et rigtig godt tilbud. Det er overblik over alle mulighederne, og det er både nemt og enkelt.

Hvornår kan jeg spare mest?

I en situation hvor en ejer af en villa kan se, at der er 4 uger eller mindre til en periode, hvor vedkommendes villa mod forventning ikke er blevet udlejet (eller hvor en anden lejer har været tvunget til at aflyse i sidste øjeblik), kan han vælge at sænke prisen i større eller mindre omfang.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Der er som beskrevet ovenfor ikke nogen faste regler for, hvornår en villa kan blive udlejet med rabat, fordi det er op til ejerne, at tage den beslutning. Af samme årsag er det heller ikke muligt at forudsige helt konkret, hvornår man kan leje en villa til nedsat pris i et bestemt ferieområde.

Jeg kan ikke se nogen Last Minute tilbud i øjeblikket - hvad kan jeg gøre?

Hvis din søgning efter ”last minute villa costa blanca” skulle have bragt dig til denne side på et tidspunkt, hvor mængden af nedsatte villaer er for lavt i forhold til dine ønsker og krav, råder vi til fleksibilitet i forhold til geografien. Eller sagt på anden vis: Jo større et område du er villig til at rejse til, jo flere muligheder har du for at finde præcis den villa med Last Minute rabat, du drømmer om.

Vent ikke med at booke din villa

De forskellige villaer til nedsat pris er i høj kurs hele året rundt, så når du finder en villa, som matcher dine ønsker, så sørg for at få overstået bookingen. Lad være med at udskyde det, for der er ingen garanti for, at det gode tilbud stadig er der, når du kommer tilbage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Costa Blanca er kendt for dens kulturelle udtryksformer, folklore, fester og århundrede gamle traditioner, der alle er med til at give kystregionen dens spanske charme.

På jeres ferie ved Costa Blanca skal I tage en dagsudflugt til øen Tabarca. Her kan I lade freden og roen sænke sig og nyde øens enestående flora og fauna.

I nærheden af Benidorm ved Costa Blanca finder man Spaniens to smukkeste strande: Platja de Ponent og Platja de Llevant.

Vindmøllerne ved Montgó tæt på byen Javea er et af Costa Blancas fineste fotomotiver. De 11 cylinderformede konstruktioner stammer fra et sted mellem det 14. og 18. århundrede.

Afslapning og velvære ved Costa Blanca finder man i Reina Sofia Park i Guardamar del Segura.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din villa.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde den villa, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af en villa, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til din villa.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 43 sommerhuse