Emne nr.: 306-ES9734.649.1
Emne nr.: 306-ES9734.649.1

Ferien er noget særligt, og en villa er den oplagte ramme om den. Dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad der venter jer i den villa, I bestemmer jer for.

Søgningen efter en villa klares nemt og enkelt her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære villaer. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet fokusere på at finde nøjagtig den villa, der passer til jer.

Når du har fundet den villa, du helst vil have, giver det ingen mening at udskyde beslutningen. Book din villa straks, så er alt på plads til en dejlig ferie.

En villa med pool er lig med en ferie i luksuriøse rammer. Jo flere villaer du kan mellem, jo bedre muligheder vil du have for at finde den optimale ramme om familiens næste ferie. I den henseende er du kommet til den helt rigtige hjemmeside; her finder du nemlig altid det mest omfattende udvalg af populære og skønt beliggende villaer med pool.

En ferie i en villa med pool er en ferie på første klasse. Det gælder, uanset hvilket område I vælger at tage til, og uanset hvilken årstid der er tale om. Klimaet i poolafdelingen er altid dejligt varmt, og I har selvfølgelig fri adgang til den, når som helst det passer jer. Nyd varmen, hyg jer i vandet og glæd jer over, at I til en forandring ikke har travlt, men derimod har tid til hinanden.

Hvad enten du er ved at organisere et kortere eller et længere ophold, kan I roligt se frem til en ferie på første klasse. I behøver ikke at finde en hel uge; 3-4 dage er for eksempel meget passende til en miniferie eller et (forlænget) weekendophold.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Costa Blancas mange lokalområder er kendt for deres mandler, rosiner og vinbjerge - Jalon er bare en af de mange små landsbyer i regionen.

I nærheden af Benidorm ved Costa Blanca finder man Spaniens to smukkeste strande: Platja de Ponent og Platja de Llevant.

Du kan lære mere om folket fra Costa Blanca og deres levevis i museet "Centro de Cultura Tradicional Museo Escolar de Pusol" i byen Elche. Her finder du udstillinger indenfor områderme tradition, folkeminder og landbrug.

Villajoyosas midtby ved Costa Blanca er et helt specielt sted grundet de velbevarede huse i alverdens fine farver.

Elche ved Costa Blanca er hjemsted for Europas største palmelund - I må ikke gå glip af et besøg her.

På en rundvisning i Benissas middelalderlige centrum får man et godt indblik i Costa Blancas historie.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer din villa til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder den villa, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 2.271 sommerhuse