Et privat sommerhus i Yderby Lyng er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 92 sommerhuse
Privat sommerhus til leje i Yderby Lyng Emne nr.: 130-E18204
Emne nr. 130-E18204

Privat sommerhus til leje i Yderby Lyng - du får det største udvalg her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse i Yderby Lyng. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus i Yderby Lyng.

Privat sommerhus til leje i Yderby Lyng - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat eje. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus i Yderby Lyng.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Yderby Lyng hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private sommerhuse i Yderby Lyng som har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse i Yderby Lyng her

Privat sommerhus til leje i Yderby Lyng - gratis fordele for dig

Når du booker et privat sommerhus i Yderby Lyng hos os betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor vil du altid få den laveste pris på et privat sommerhus i Yderby Lyng hos os.

Privat sommerhus til leje i Yderby Lyng - Sådan får du flest mulige private sommerhuse i Yderby Lyng at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på private sommerhuse i Yderby Lyng, og af den grund handler det om at være så hurtigt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til dejlige oplevelser

Naturskønt område. Museet Nyvang ved Holbæk er absolut et besøg værd.

Skøn natur med mange friluftsmuligheder for vandrere og cyklister - også langs vandet.

Området er helt klart en 5.

Privat sommerhus til leje i Yderby Lyng med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus i Yderby Lyng du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Yderby Lyng til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Se private sommerhuse i Yderby Lyng her

Privat sommerhus til leje i Yderby Lyng - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Yderby Lyng, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Glimrende mulighed for at søge feriebolig. Nemt at søge feriebolig, relevante filtre, så man hurtigt kan finde lige præcis det, man søger efter. Priserne er rimelige i forhold til kvaliteten.

ingen problemer, nem og overskuelig hjemmeside.

Sikkert valg. Godt udvalg, ok priser, nemt at booke.

Vælg mellem 92 sommerhuse

Andre artikler om Yderby Lyng

 • Sommerhus Yderby Lyng

  Tag på opdagelse i den uspolerede natur i Geopark Odsherred, hvor I samtidig er tæt på et alsidigt udbud af historiske seværdigheder og familievenlige attraktioner. Den hyggelige, gamle købstad Nykøbing Sjælland byder på spændende butikker, spisesteder og events, og trænger I til en svalende dukkert er kvaliteten i top på Nykøbing Nordstrand.
  Sommerhus til 4 personer beliggende i naturskønne omgivelser i 2. række fra vandet ved Kniben (Yderby Lyng) på spidsen af Odsherred.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sjællands Odde

  Er familien til aktiv ferie – så er Sjællands Odde et godt valg. Her er afmærkede ruter til vandre- og cykelture, fantastiske fiskevande, nogle af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande, velegnede til kite- og windsurfing. Der arrangeres naturture på hesteryg, og kysterne kan betragtes fra søsiden i en lejet kajak. Egnen er rig på historie med gravhøje, ruiner og et meget afvekslende istidslandskab.
  Charmerende feriehus til 6 personer beliggende i Sjællands Odde, som er en halvå mellem Kattegat og Sejerø Bugten.
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S