Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Odsherred. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 30 sommerhuse Destinationer under Odsherred
luksus sommerhus odsherred udlejning_090-88835
Emne nr. 090-88835.

Luksus sommerhus udlejning i Odsherred – Book her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af luksus sommerhuse i Odsherred. Det betyder at du på et øjeblik kan danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt kan finde det helt rigtige luksus sommerhus. Enkelt og sikkert.

Find dit luksus sommerhus i Odsherred her

Weekendophold og miniferie

Det er muligt at finde et luksus sommerhus til udlejning i Odsherred fra 2 overnatninger og opefter. Derfor har du en meget høj grad af frihed til at planlægge forskellige former for ophold. Alt kan lade sig gøre.

Derfor kan du sagtens tage på weekendophold eller miniferie i et luksus sommerhus i Odsherred. Tag af sted sammen med familien eller sammen med flere sæt venner; I får nogle super hyggelige dage sammen.

Vær opmærksom på at der som regel ikke er ret meget forskel i prisen i forhold til om du vælger 2 eller 3 overnatninger. Den ekstra overnatning betyder derimod en hel del ekstra tid til hinanden i sommerhuset. Hvis der er mulighed for at tage 3 overnatninger, anbefaler vi derfor at du gør det.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Odsherred med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Odsherred med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Odsherred med 4 overnatninger her

1-2 ugers ferie

Du kan selvfølgelig også vælge at tage af sted i 1 eller 2 uger. Uanset om der er tale om sommerferie eller efterårsferie, er et skønt beliggende luksus sommerhus i Odsherred et godt valg.

Find et luksus sommerhus i Odsherred i 1 uge på denne side

Find et luksus sommerhus i Odsherred i 2 uger på denne side

luksus sommerhus til udlejning i odsherred_090-88835
Emne nr. 090-88835.

Find et luksus sommerhus med pool i Odsherred her

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et luksus sommerhus i Odsherred hos Feline er du dækket 100% af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus til en lavere pris end os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi hele prisforskellen direkte til din konto.

Hvis du har særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus til udlejning i Odsherred, eller hvis du er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 30 sommerhuse

Andre artikler om Odsherred

  • Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Odsherred Emne nr. 090-60787

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S