Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Jegum. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 44 sommerhuse
luksus sommerhus i jegum med pool_130-P42094
Emne nr. 130-P42094.

Luksus sommerhus udlejning i Jegum – Book her!

Feline giver dig til hver en tid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning i Jegum. Det betyder at du på kort tid kan danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til netop det luksus sommerhus i Jegum, som vil være den perfekte ramme om familiens ferie. Enkelt og sikkert.

Find dit luksus sommerhus i Jegum her

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Selv om Jegum er af de større ferieområder i den sydvestlige del af Jylland, er det kun en mindre del af husene, som kan betegnes som luksus sommerhuse med pool.

Det er derfor vigtigt, at du begynder søgningen efter dit luksus sommerhus i Jegum så længe før din ferie begynder, som det nu er muligt. Når du er i ude i god tid vil der være mange flere luksus sommerhuse at vælge mellem. Derfor bliver det nemmere at finde et, som matcher dine ønsker til indretning, beliggenhed og størrelse.

Nok så væsentligt er det forhold, at det også bliver langt nemmere at booke dit foretrukne luksus sommerhus i Jegum i den eller de uger, der står øverst på din ønskeseddel. Der er tryk på i højsæsonen (uge 28 til uge 32), og også i efterårsferien i uge 42.

Derfor: Jo før du begynder at lede efter et luksus sommerhus i Jegum, jo bedre. Når du har fundet det hus som vil danne den perfekte ramme om familiens ferie, anbefaler vi at du booker det straks. Der er ingen grund til at vente – og det er nemt at ordne bookingen direkte over nettet.

Find dit luksus sommerhus i Jegum i 1 uge her

Find dit luksus sommerhus i Jegum i 2 uger her

luksus pool sommerhus i jegum_130-P42094
Emne nr. 130-P42094.

Se alle luksus sommerhuse med pool i Jegum her

Weekendophold og miniferie

Det er ingen sag at arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus i Jegum. Du har faktisk en meget høj grad af fleksibilitet til at gøre det. Det er nemlig muligt at leje et sommerhus i helt ned til 2 overnatninger, og derfor kan du skræddersy længden af opholdet præcis som du vil.

Vær dog opmærksom på at der er flere luksus sommerhuse som tilbyder 3 overnatninger end der er huse, som tilbyder 2. Det har to vigtige konsekvenser, som du skal være opmærksom på:

 • Der er væsentlig flere luksus sommerhuse at vælge mellem hvis du vælger 3 overnatninger i stedet for 2.
 • Prisen for den ekstra overnatning vil i langt de fleste tilfælde ikke være ret meget højere, end du alligevel skal betale for 2 overnatninger.

Find dit luksus sommerhus i Jegum i (2 overnatninger) her

Find dit luksus sommerhus i Jegum i (3 overnatninger) her

Find dit luksus sommerhus i Jegum i (4 overnatninger) her

Er I mere end 2 familier som skal af sted?

De forskellige luksus sommerhuse i Jegum er bedst egnede for 1-2 familier (8-10 personer). Hvis I er flere der skal af sted anbefaler vi at I vælger 2 luksus sommerhuse ved siden af eller tæt på hinanden. Det er der flere muligheder for at finde i Jegum:

Se luksus sommerhuse tæt ved hinanden på Fyrrelunden

Se luksus sommerhuse tæt ved hinanden på Nøddehaven

Se luksus sommerhuse tæt ved hinanden på Blomstervangen

Se luksus sommerhuse tæt ved hinanden på Rønnebærvangen

Se luksus sommerhuse tæt ved hinanden på Møllevangen

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus i Jegum du beslutter dig for at leje, er du dækket af Felines prisgaranti. Det gælder naturligvis også, hvis du lejere mere end ét sommerhus, fordi I er mange som skal af sted. Kort fortalt garanterer vi simpelthen at der ikke er ét eneste udlejningsbureau som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus i Jegum til en pris, som er lavere end vores.

Såfremt der en sjælden gang skulle opstå en fejl i vores kontrol af priserne, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 44 sommerhuse

Andre artikler om Jegum

Vis alle artikler om Jegum

Andre artikler

 1. Sommerhus Vejers Strand

  Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
  Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet