Glæd jer til nogle hyggelige dage i et skønt beliggende sommerhus i noget af Danmarks flotteste natur.
Vælg mellem 51 sommerhuse Destinationer under Lønstrup
luksus sommerhus udlejning lønstrup_160-D8255
Emne nr. 160-D8255.

Luksus sommerhus udlejning i Lønstrup – Book her!

Feline giver dig altid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning i Lønstrup. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til dit foretrukne luksus sommerhus i Lønstrup. Enkelt og sikkert.

Find dit luksus sommerhus i Lønstrup her

Gå en tur ned til stranden og nyd synet af solnedgangen om aftenen. Gå på jagt efter sten og skaller sammen med børnene. Besøg også byens mange spændende butikker og find gode tilbud på tøj, sko, brugskunst m.m.

Weekendophold og miniferie

Du kan vælge at leje et luksus sommerhus i Lønstrup fra helt ned til 2 overnatninger. Derfor kan det sagtens lade sig gøre at tage et weekendophold eller en miniferie i byen. Tag evt.af sted sammen med et sæt gode venner, og snup nogle fridage sammen.

Vær opmærksom på at der ofte ikke er den store forskel på prisen i forhold til om du vælger 2 eller 3 overnatninger. Hvis du har mulighed for det anbefaler vi derfor at du vælger 3 overnatninger; det giver en hel dag mere til oplevelser i Lønstrup og omegn.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Lønstrup med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Lønstrup med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Lønstrup med 4 overnatninger her

1-2 ugers ferie i et luksus sommerhus i Lønstrup

En ”rigtig” ferie, som strækker sig over 1 eller 2 uger, kan selvfølgelig også lade sig gøre. Lønstrup er et af de mest populære sommerhusområder i Nordjylland, og er særligt efterspurgt midt på sommeren.

Det er derfor en rigtig god ide at få ordnet bookingen i så god tid som muligt, hvis der er tale om sommerferie. På den måde er du sikker på at få den største mængde af luksus sommerhuse at vælge mellem.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Lønstrup i 1 uge her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Lønstrup i 2 uger her

luksus sommerhus lønstrup udlejning pool_160-D8255
Emne nr. 160-D8255.

Find et luksus sommerhus med pool i Lønstrup her

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus i Lønstrup du beslutter dig for at leje, er du dækket ind af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer at der ikke ér eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus til en billigere pris end os.

Skulle der alligevel opstå en fejl i vores priskontrol, refunderer vi uden vrøvl hele prisforskellen.

Hvis du har brug for hjælp eller du har særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus til udlejning i Lønstrup, må du endelig kontakte os. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 51 sommerhuse

Andre artikler om Lønstrup

Vis alle artikler om Lønstrup

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland