Emne nr.: 121-10-8156
Emne nr.: 121-10-8156

Poolhuse er attraktive året rundt, fordi rigtig mange et højt antal gæster nyder den frie adgang til swimmingpool'en. Her kan I se frem til at få masser af tid til hinanden og masser af hygge. Med andre ord: til alle tiders ferie.

Et godt overblik over de forskellige poolhuse er den bedste vej til en dejlig ferie. Og det er præcis, hvad du får her på siden. Vi præsenterer dig for det største udvalg, således at der ikke er grund til at søge på andre hjemmesider. Nemt og enkelt.

Det tager ikke mange øjeblikke at booke dit poolhus; det hele klares nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Skallerup er den perfekte ferieby for aktive og naturelskende familier, der gerne vil lære Nordvestjylland at kende fra sin smukkeste side.

Skallerup er den ideelle ferieby for vandsportsentusiaster, da Vesterhavet tilbyder ideelle vindforhold for sejlere og surfere.

Besøg den stemningsfulde fiskerlandsby Lønstrup, ikke langt fra Skallerup, og gå en tur gennem den livlige lille by, der er kendetegnet ved sine fremragende restauranter og fine små butikker.

Forkæl dig selv og dine kære med en omfattende familiepicnic på stranden ved Skallerup, og nyd den smukke solnedgang.

Landskabet rundt om Skallerup er præget af imponerende indlandsklitter, og derfor er det unikke landskab under naturbeskyttelse.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det poolhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det poolhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af poolhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 8 sommerhuse