Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus på Costa Blanca. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 2.801 sommerhuse
Lej privat sommerhus på Costa Blanca Emne nr.: 306-ES9730.936.1
Emne nr. 306-ES9730.936.1

Lej privat sommerhus på Costa Blanca - du får det største udvalg hos Feline!

Hos os finder du altid det største udvalg af private sommerhus til leje på Costa Blanca. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Lej privat sommerhus på Costa Blanca - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Spanien er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus på Costa Blanca.

Når du vælger at leje et privat sommerhus på Costa Blanca hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan let finde de private sommerhus til leje på Costa Blanca som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke dit foretrukne sommerhus hos os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhus til leje på Costa Blanca her

Lej privat sommerhus på Costa Blanca - gratis fordele for dig

Når du lejer et privat sommerhus på Costa Blanca hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et privat sommerhus på Costa Blanca hos os.

Lej privat sommerhus på Costa Blanca - Sådan får du flest mulige private sommerhus til leje på Costa Blanca at vælge imellem

Det er populært at holde ferie i et privat sommerhus på Costa Blanca, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem. Jo tidligere du begynder at gå på udkig efter et privat sommerhus på Costa Blanca til familiens ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Tips til dejlige ferieoplevelser

Flot natur og let til by og strand.

Er dejligt.

Lej privat sommerhus på Costa Blanca med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus på Costa Blanca du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus på Costa Blanca til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver indsat simpelthen på din konto.

Se private sommerhus til leje på Costa Blanca her

Lej privat sommerhus på Costa Blanca - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus på Costa Blanca, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget let og overskuelig måde at finde weekendophold på! Det fungerede bare. Håber at opholdet bliver lige så godt:-)

Hele bookingforløbet har været så godt. Har løbende fået mails om betaling, rutebeskrivelse og sågar vejrudsigt for dagene modtog vi inden afrejse.

Nemt og ligetil :-) Tog ingen tid at finde og booke sommerhus til sommerferien, selvom jeg ærlig talt troede vi var alt for sent ude - glæder os :-)

Vælg mellem 2.801 sommerhuse

Andre artikler om Costa Blanca

 • Feriebolig Costa Blanca

  Nyd de skønne strande og det blågrønne hav ved Costa Blanca. Her er noget for enhver smag. Området er spækket med historiske monumenter, så I kan gå på opdagelse blandt middelalderborge og slotte. Ta' på vandretur i det smukke landskab, besøg vandlande og dyreparker og udforsk de små hyggelige byer.
  Hyggeligt feriehus på 80m² til 4 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende 7 km fra centrum af Calpe og 1 km fra havet.
 • Costa Blanca efteråret

  Tag med på en tur, der blandt andet fører til en landsby på en bjergtop, vinsmagning, badning i Middelhavet og optakt til et vildt natteliv.
  costa blanca efteråret_306-ES9734.353.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.