Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Nakskov.
Vælg mellem 3 sommerhuse
langtidsleje sommerhus nakskov
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Nakskov.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Nakskov - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid det største udbud af sommerhuse i og i nærheden af Nakskov. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse gennem længere tid. Vi løser samtlige opgaver med fokus på de individuelle behov og ønsker der altid vil være tilstede, når det drejer sig om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har mange års erfaring med denne slags opgaver, og har tidligere hjulpet mange virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og nu kan du ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan genhuses i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Står du overfor en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Det er muligt at booke op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Nakskov, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så kontakt os. Det gælder naturligvis også hvis du har konkrete ønsker eller behov. Vi har lavet rigtig mange individuelle løsninger, og vi kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 3 sommerhuse

Andre artikler om Nakskov

  • Sommerhus Nakskov

    Den hyggelige maritime by Nakskov ligger i skønne omgivelser for enden af Nakskov Fjord. Byen er Lollands største og har en af landets ældste gågader med mange spændende specialbutikker. Området byder på dejlige cykel- og gåture, og I kan med fordel tage fiskestænger med. Dejlige børnevenlige badestrande, lystbådehavne, dyreparker, gravhøje og museer sikrer ferien aktiviteter for hele familien.
    Hyggelig lejlighed til 2 personer i Nakskov, kun et stenkast fra havnen.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119