Emne nr.: 090-09796
Emne nr.: 090-09796

Der venter jer en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du beslutter dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og enkelt her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted på en skøn ferie.

Ingen andre steder er der så stor en mængde af sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billige sommerhuse nakskov” lige kommet et godt skridt videre. Vælg det sommerhus du synes bedst om; det er nemt og ligetil både at finde og leje et sommerhus.

Besparelsen på jeres sommerhus kan bruges til endnu flere af de ferieoplevelser, som Nakskov byder på.

Det hører til undtagelserne, at du kan finde et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en hel uge i denne sommerperioden. Du vil helt automatisk få langt flere muligheder, hvis du vælger en ankomstdato, som ikke ligger i en højsæson.

Det sker ind imellem, at et sommerhus pludselig bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

Ydermere har den type sommerhuse, der ligger i det ferieområde du har valgt, betydning for priserne. Hvis det f.eks. drejer sig om et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige lejepris - hvilket betyder, at der ikke vil være så mange sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge mængden at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere sommerhuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den idylliske by Nakskov ligger ved Nakskov Fjord, en unik naturpark på Lolland.

På en spændende udflugt til Skibs- og Søfartsmuseet i Nakskov kan I lære om søfartens historie på Lolland.

Marinaen i Nakskov føjer sig fredfyldt sammen med midtbyen og tilbyder plads til over 100 sejlbåde. Der er også et lille værft i slutningen af havnen.

På Skibs- og Søfartsmuseet i Nakskov kan I lære om de søfarendes liv via dukker, tøj, billeder og værktøj.

Det danske hospitalsskib Jutlandia og skoleskibet Danmark er blandt de mest interessante udstillinger på Skibs- og Søfartsmuseet i Nakskov.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 7 sommerhuse