Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Kramnitse.
Vælg mellem 36 sommerhuse
langtidsleje sommerhus kramnitse
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Kramnitse.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Kramnitse - vi har løsningen!

Feline Holidays har altid de fleste sommerhuse i og omkring Kramnitse. Vi har mange års erfaring med at udarbejde løsninger til kunder, der har haft behov for at leje et eller flere sommerhuse gennem længere tid. Vi løser alle opgaver med 100%fokus på de individuelle behov der altid vil være tilstede, når det drejer sig om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor anlægsopgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver, og har hjulpet mange virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Står du overfor en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der betyder, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du altid kunne finde et sommerhus omkring din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Kramnitse, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det gælder selvsagt også hvis du har særlige ønsker. Vi har lavet rigtig mange individuelle løsninger, og kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er tilpasset netop dine behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 36 sommerhuse

Andre artikler om Kramnitse

  • Sommerhus Kramnitse

    Den lille landsby Kramnitse ligger naturskønt tæt på diget ved Femern Bælt, og sommerhusene ligger uforstyrret på store grunde. Her er fred og ro og basis for en hyggelig familieferie. Gå en tur i det tidligere fiskerleje, hvorfra der stadigt fiskes. Få en snak med fiskerne og køb friskfangede fisk med hjem. Ta' på opdagelse i det dejlige sydvest-lollandske landskab på cykel, til fods eller i bil.
    Flot sommerhus til 8 personer beliggende i et familie- og børnevenligt område i Kramnitse.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
    Lolland_160-F0119