Labyrinthia – Sjov, Leg og Læring for hele familien

Her kan du få nogle sjove oplevelser og udfordrende timer, og samtidig få masser af frisk luft og motion til både hoved og ben.

Du kan udfordre dig selv, din familie og dine venner i Europas største 3D-Labyrint eller opleve labyrinter, der har været kendt og brugt siden oldtiden.

Du bliver måske også en lille smule våd i vores vandlabyrint, mens du nyder synet og duften af de hundredvis af smukke roser på din vej ind mod midten.

Du kan også træne lidt med din hund i vores hundelabyrint.

I temaparken finder du i alt 9 forskellige labyrinter.

Hvis du downloader vores Labyrinthia App hjemmefra, er du klar til at starte på de udendørs udfordringer med det samme, du kommer – og måske kan du få et elektronisk diplom eller to med hjem.

I Puzzle Centeret finder du mere end 50 forskellige spil, aktiviteter og oplevelser. Her kan du få gang i “de små grå” og udfordre både din logiske sans og din finmotorik.

Du kan også blive klogere på labyrintens historie og anvendelse – enten ved at læse vores plancheudstilling eller vores nye PowerPoint præsentation, der kører på skærmen.

I café’en kan du købe lidt til den lille sult. Du kan også medbringe din egen madkurv og nyde maden udenfor ved et bord-bænke sæt eller medbring et tæppe. Der er også overdækkede spisepladser.

Se åbningstider og priser på labyrinthia.dk

Vælg mellem 171 sommerhuse Vælg mellem 14 tilbud

Andre artikler om Silkeborg

  • Sommerhus Silkeborg

    Silkeborg er et dejligt sommerhusområde i Søhøjlandet. Her er rige muligheder for vandre- og cykelture, lystfiskeri og også for en tur til ”stranden” eller rettere sagt til bredderne på de naturskønne søer. Besøg AQUA, sejl en tur med ”Hjejlen”, byens museer eller tag på shopping i Silkeborgs hyggelige bymidte.
    Silkeborg_090-44338
Vis alle artikler om Silkeborg