Emne nr.: 347-TP-99
Emne nr.: 347-TP-99

Et sommerhus er det oplagte valg, når familien eller vennerne skal samles. I et sommerhus er tiden jeres egen, og I kan selv lægge planen for dagens udendørs og indendørs oplevelser.

I din jagt på et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du har fundet nøjagtig det sommerhus, der matcher dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferie betyder, at man har god tid til hinanden og til at være sammen som en familie. Derfor giver det også sig selv, at familiens firbenede medlem naturligvis skal med. I vil med garanti nyde nogle dejlige dage i jeres foretrukne sommerhus, hvor der venter en perlerække af dejlige ferieoplevelser.

Den kæledyrsvenlige ferie får det bedste udgangspunkt, når I indleder søgningen efter et sommerhus her på Feline Holidays. Her får I altid det største udvalg af sommerhuse med op til 4 husdyr tilladt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Længes I efter naturudflugter? Så er Silkeborg det helt rigtige sted, da der er masser af vand og skov samt udflugtsmål i ferieområdet. Udforsk ferieområdet til fods, på cykel eller med båd.

Nabobyen Byrup er omgivet af hede. Besøg den blomstrende hede til fods.

Tag på vandretur! Silkeborgs skove er blandt de største skovområder i Danmark.

Alle, der tilbringer deres ferie i Silkeborg, bør ikke gå glip af et besøg på Papirmuseet. Silkeborgs udvikling starter rigtigt, da papirfabrikken blev grundlagt, og gav arbejde til mange personer i området.

Planlæg en vandretur gennem fuglereservatet ved Bølling Sø. Her kan I se utallige fuglearter som falk, høg og mange andre.

Aarhus domkirke er landets højeste kirkebygning. Turen derop er hård, men udsigten er fantastisk.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 76 sommerhuse