Emne nr.: 090-48997
Emne nr.: 090-48997

Det er altid hyggeligt at tilrettelægge ferien sammen. Lej et sommerhus og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor vil I gerne hen, og hvad kan man foretage sig i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til I skal afsted.

I din søgning efter ”last minute sommerhus silkeborg” handler det om at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares nemt og enkelt online, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Du sparer altid 10% eller endnu mere

Prisen bliver altid sænket med mindst 10%, når et sommerhus kommer på tilbud. Det er dog ikke sjældent, at vi oplever betydeligt større rabatter.

Vi tilbyder til hver en tid det mest omfattende udvalg af sommerhuse til nedsat pris, og derfor har du de bedste chancer for at finde et godt tilbud hos os.

Hvornår kan jeg spare mest?

Når der er fire uger eller mindre til en periode, hvor et sommerhus ikke er udlejet, kan ejeren beslutte sig for at sætte lejeprisen ned. Men ellers er der faktisk ingen regler for, hvornår der opstår Last Minute rabatter.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Det er ikke muligt at pege på et enkelt ferieområde og derefter sige, at her findes flest Last Minute tilbud på et givent tidspunkt. Forklaringen er, at når det udelukkende er ejerne, der kan sætte priserne ned - og det altid sker med en frist på maks fire uger - kan man ikke sige, at der engang i fremtiden vil være flest Last Minute sommerhuse i et bestemt område.

Der er ikke nogen Last Minute tilbud i øjeblikket - hvad kan jeg gøre?

Alt efter, hvornår du går på jagt efter ”last minute sommerhus silkeborg”, kan mængden af tilbud variere en del. Det hænger sammen med de årsager, der er beskrevet herover. Antallet af nedsatte sommerhuse kan i uheldige situationer komme helt ned på nul - eller der kan være så få, at ingen af sommerhusene matcher dine krav. I den situation anbefaler vi, at du er fleksibel i forhold til geografien. Kort sagt: Jo større et område du er villig til at overveje, jo flere nedsatte sommerhusene vil du få at vælge mellem.

Vent ikke med at booke dit sommerhus

De forskellige sommerhuse til nedsat pris er i høj kurs hele året rundt, så når du finder et sommerhus, som matcher dine ønsker, så sørg for at få klaret bookingen. Lad være med at udskyde beslutningen, for der er ingen garanti for, at det gode tilbud stadig er der, når du kommer tilbage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Længes I efter naturudflugter? Så er Silkeborg det helt rigtige sted, da der er masser af vand og skov samt udflugtsmål i ferieområdet. Udforsk ferieområdet til fods, på cykel eller med båd.

Alle, der tilbringer deres ferie i Silkeborg, bør ikke gå glip af et besøg på Papirmuseet. Silkeborgs udvikling starter rigtigt, da papirfabrikken blev grundlagt, og gav arbejde til mange personer i området.

Ikke langt fra Silkeborg kan I finde den historiske jernbane mellem Bryrup og Vrads. Turen går forbi et vidunderligt naturlandskab.

Oplev Silkeborgs skønhed for vandet. Den storslåede hjuldamper Hjejlen tager jer med på en tur rundt på Silkeborgsøerne forbi de rige og berømtes villaer og etplanshuse.

Gå en tur gennem Silkeborgs midtby og prøv lokale specialiteter eller køb souvenirs med hjem til venner og bekendte.

Området ved Silkeborgsøerne inviterer jer til adskillige "badeudflugter". Vandet er forfriskende og tilbyder en masse sportsaktiviteter som stand-up padling eller kanosejlads.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på siden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 97 sommerhuse