Kunsthal vARTe
Smedegade 35D
6800 Varde
21592708
Vælg mellem 1.553 sommerhuse

Kunsthal vARTe - galleri, udstillingssted og åbent atelier

Kunsthallen åbnede i januar 2015 og er tænkt som et sted, hvor kunstnere kan blive inspireret og arbejde med deres kunst i smukke rammer og under attraktive vilkår. Kunsthallen er et fristed/residency for seriøse og professionelle kunstnere fra ind- og udland. Stedet fungerer desuden som et omfavnende kulturhus med arrangementer, live-musik, foredrag, kurser, workshops m.m.

I Kunsthal vARTe ønsker vi at vise nogle af kunstens mange facetter. Det er derfor, vi har skiftende udstillinger af forskellige genrer med værker af forskellige materialer og medier. Vi har nye udstillinger hver måned.

Vi ønsker at veksle mellem den mere traditionelle kunst, der henvender sig til en bred befolkningsgruppe – og kunst af en lidt mere eksperimenterende karakter. Det gør vi for at vise, at kunst er, og kan være, rigtig mange ting.
Af og til er værkerne ikke salgsbare, men egner sig hovedsageligt til udstillingsbrug – andre gange er der mulighed for at erhverve sig et værk.

Uanset hvilken type udstilling vi har på programmet, er besøgende altid velkommen til at kigge forbi i åbningstiden og se kunstnerne arbejde i atelieret, og måske få en dialog med dem omkring værkerne. Kunstnerne bor og arbejder i lokalerne under deres udstillingsperiode.

Kunsthal vARTe indeholder desuden en mindre permanent udstilling af egne værker, som er skabt i samarbejde med kunstnere. Her har de besøgende mulighed for at se og købe skulpturer, originalgrafik og litografier af flere professionelle kunstnere, skabt i en begrænset oplag. Dette er en god måde at anskaffe sig kunst på, uden det behøver at koste en formue.

"Vi vil gerne slå et slag for at kunst ikke kun er til for en snæver elitær skare – den er til for alle!” udtaler Mette Kristensen, kunstfaglig leder.

ÅBNINGSTIDER
Onsdag til fredag kl. 13-17
Lørdag og søndag kl. 10-15
Lukket mellem udstillinger

Vælg mellem 1.553 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

  • Sommerhus Blåvand med pool

    Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  • Lej sommerhus privat Blåvand

    Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand