Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i Hasle Feriepark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 13 sommerhuse Destinationer under Hasle
Hasle Feriepark_130-I55340
Emne nr. 130-I55340

På den nordvestlige side af Solskinsøen Bornholm ligger Hasle Feriepark i de skønneste omgivelser i Hasle Lystskov og helt tæt på en af øens dejligste badestrande. Et meget familievenligt område med masser af muligheder for børn, store og små. Ferieparken har en fin pool med børnepool til de yngste, her er baner til boldspil og beachvolley samt minigolf.

Nyd en dejlig vandretur i den dyrerige skov, eller ta’ på udflugt til de mange naturattraktioner og seværdigheder, som området byder på. Bornholm er et oplagt sted at opleve på cykel. Lidt nord for Hasle finder man bl.a. den berømte klippeformation Jons Kapel, og der er kun knap 13 km til endnu en af øens berømtheder; Hammershus Slotsruin, der var Nordeuropas største middelalderborg. Besøg også øens smukke og unikke rundkirker. De nærmeste ligger i Nyker og Olsker, men alle kan nås inden for en rask cykeltur.

Tager I ind til Hasle by, vil I opleve en idyllisk havneby med masser af både i havnen og et nyt og spændende havnebad. Her er ægte feriebystemning, et røgeri hvor man kan købe nyrøgede lækkerier fra havet, her er toppede brosten, smukke gamle huse og spændende butikker.

Lej dit sommerhus i Hasle Feriepark her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus i Hasle Feriepark hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af husene gennem os, får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Vi garanterer, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, der tilbyder dit foretrukne sommerhus i Hasle Feriepark til en billigere pris end os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den årsag gælder det om at være så hurtigt ude, som det overhovedet er muligt.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus i Hasle Feriepark du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Hasle Feriepark til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil simpelthen blive indsat på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Hasle Feriepark, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Vælg mellem 13 sommerhuse

Andre artikler om Hasle

  • Sommerhus Hasle

    Hasle er et skønt ferieområde på den vestlige del af Bornholm, hvor udsigten til solnedgangen er helt fantastisk. Her er en fin sandstrand og også et havnebad. Der er mange muligheder for vandreture i de naturskønne omgivelser; se f.eks. Rubinsøen og Jons Kapel.
    Hasle Røgeri på Bornholm

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Klipper langs kysten på Bornholm