Glasmuseet Ebeltoft_Støbning i værkstedet sommerferie 500x375px
Glasmuseet Ebeltoft
Strandvejen 8
8400 Ebeltoft
86 34 17 99
Vælg mellem 874 sommerhuse Vælg mellem 8 tilbud

Glasmuseet Ebeltoft byder året rundt på spændende oplevelser for hele familien. Der er altid mindst to forskellige udstillinger at gå på opdagelse i og i skoleferierne er der masser af aktiviteter for store og små.

Oplev hvordan varmt glas formes til flotte brugsting i det arbejdende værksted og lav selv et lille kunstværk i glas, når der er støbning, glasmaling, smykkeværksted og meget andet på udvalgte dage i skoleferierne.

Uanset hvornår I besøger museet, kan I opleve det svimlende kunstværk kaldet ”Det kosmiske rum”. Prøv også den digitale glaspuster og kalejdoskopet på 2. sal i det interaktive Glasunivers.

Nyd madpakken i Glashaven eller snup en lækker frokost i Glascaféen med udsigt over Ebeltoft Vig.

Mere på http://glasmuseet.dk/

Vælg mellem 874 sommerhuse Vælg mellem 8 tilbud

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft

  Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
  Lækker lejlighed på 1. sal til 8 personer ved Hotel Ebeltoft Strand beliggende med udsigt over Ebeltoft Vig.
 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus ved Ebeltoft

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus ved Ebeltoft. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft