Besøg den historiske og gamle by Firenze. Her mødes I af bygninger fra antikken, middelalderen og renæssancen, som alle sætter deres præg på den berømte by. Lad jer drage af kunstværker som overalt i byen træder frem og minder jer om de mange storslåede kunstnere, der gennem tiden har beboet Firenze. Bliv imponeret af tidligere fyrstepaladser og nyd ferien i oplevelsesrige Firenze.
Vælg mellem 63 sommerhuse
Emne nr.: 313-IT5280.900.4
Emne nr.: 313-IT5280.900.4

Oplev historiens vingesus

Tager I på ferie til den oplevelsesrige Toscanske hovedstad, er en ferielejlighed i Firenze et godt udgangspunkt for feriens mange oplevelser.

Firenze er med sine ca. 383.000 indbyggere hovedstaden i Toscana. Byen blev i år 59 f.Kr. grundlagt som en romersk koloni. Byen er i høj grad præget af gamle bygningsværker. Tilbage i det 11. århundrede blev mange huse i byen bygget som mindre borge med høje mure omkring og tårne, så beboerne kunne kaste urin m.m., efter de som angreb deres borg. Bygningen af borgene var begrundet, i de fejder der herskede mellem familierne i byen. I finder især masser af bygninger i renæssancestil og det siges at Firenze er arnested for hele den italienske renæssance.

Tilbage i tiden reagerede Medici familien i Firenze. Besøg bl.a. Palazzo Pitti som var Medici-hertugens pragtslot og residens. Fra Paladset og over den berømte Vecchio bro og til byens rådhus fik hertugen opført en hemmelig gang, som han kunne benytte uden at blive set af Firenzes befolkning. I dag er paladset indrettet som kunstmuseum og rummer Mediciernes store malerisamling, så der er rig mulighed for at komme ind i det prægtige palads.

I den centrale del af den historiske bydel finder I Palazzo Vecchio beliggende ved Piazza della signorina, den unge kvindes plads. Stedet er et af de mest besøgte i Firenze, som det har været gennem historien. Pladsen har gennem historien også været politisk centrum i Firenze, hvor mange begivenheder har udspillet sig. Pladsen er udsmykket med masser af skulpturer og seværdigheder og er bestemt et besøg værd.

Besøg også attraktionen Boboli-parken og betragt de mange skulpturer og monumenter i parken. Parkens 45.000 kvadratmeter byder på en stor mængde skulpturer fra forskellige tidsaldre. Her finder I alt fra skulpturer fra antikken og frem til den sene renæssance.

Se udvalget af ferielejligheder i Firenze og book hos Feline Holidays, så er I klar til en ferie i Firenze spækket med oplevelser.

Vælg mellem 63 sommerhuse

Andre artikler om Firenze

 • Feriebolig i Firenze

  Besøg historiske og renæssanceprægede Firenze. Lad jer tiltrække af byens mange spændende bygningsværker, studer dem nærmere og lær mere om byens og bygningernes interessante historie. Oplev de gamle kirker og se hvordan verdensberømte kunstnere har udsmykket dem og andre bygningsværker. Opdag hvordan Firenze i dag stadig er præget af bygningsværker og kunst fra renæssancen.
  Emne nr.: 261-FNZ161
 • Storbyferie i Firenze

  Lad jeres storbyferie gå til den spændende renæssance by Firenze. Bliv betaget af de mange imponerende renæssancebygningsværker og besøg bygninger og kirker i den interessante by. Lad jer også friste af byens mange shoppingmuligheder. Læg vejen forbi eksklusive shoppinggader eller besøg kendte og lokale butikker på gamle shoppinggader, på pladser og i shoppingcentre.
  Emne nr.: 313-IT3900.4.1
 • Sommerhus i Firenze

  Besøg byens verdensberømte katedral og sug den udvendige og indvendige renæssancestil til jer. Nyd udsigten over byen fra kirketårnet eller besøg Michelangelo parken og nyd viewet over smukke Firenze. Gå en tur over Arnofloden ad Vecchio-broen og betragt smykkerne fra broens guldsmede. Tag forbi Mercato Nuovo og sikre jeres tilbagevenden til Firenze med en enkelt berøring af bronzevildsvinet.
  Emne nr.: 313-IT5280.900.7
Vis alle artikler om Firenze

Andre artikler

 1. Feriebolig Toscana

  Korn, oliven, grøntsager og vin – når man bevæger sig uden for byerne, er det nemt at se, hvorfor Toscana kaldes Italiens spisekammer. Ud over den overdådige natur er regionen rig på historiske og kulturelle seværdigheder, og ikke at forglemme - dejlige badestrande ved det Liguriske og Tyrrhenske hav.
 2. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S