Et sommerhus i Jegum Ferieland er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 370 sommerhuse
Emne nr. 121-25-2138
Emne nr. 121-25-2138

Jegum Ferieland har et stort udvalg af sommerhuse til privat udlejning. Husene ligger på store uforstyrrede grunde i den naturskønne vestjyske natur tæt på Søvig Bæk og Filsø. Området har et fint net af naturstier, så man til fods eller på cykel kan komme vidt omkring og opleve det rige fugle- og dyrliv. Lystfiskere kan glæde sig til at kaste snøren i Vrøgum Fiskesø, der kun ligger 4 km fra Jegum Ferieland.

Holder man ferie i et sommerhus i Jegum Ferieland kan man nyde godt af ferieområdets faciliteter. Børnene kan lege på den spændende legeplads og hygge sig med de tamme geder og små gedekid. Her er minigolf- og tennisbaner, og er vejret ikke til udendørs aktiviteter, er der airhockey, pool bord og bordtennis i aktivitetsrummet. Lad Café Ferieland stå for aftensmaden – også som take away. I købmandsforretningen kan man bl.a. købe friskbagt morgenbrød.

Der er mellem 15 – 20 km til nogle af Vesterhavets dejligste brede og hvide sandstrande. Henne Strand er bilfri, men på dele af både Vejers og Børsmose Strande må man køre helt ned til vandet. Det gør det nemt at have oppakning til strandturen, klapvogn o.l. med til vandet. Fortvivl ikke hvis det ikke er strandvejr; der er kun 20 km til badeland Dayz Seawest mellem Nr. Nebel og Nymindegab.

Dine fordele hos Feline

Lej dit sommerhus i Jegum Ferieland her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et skønt sommerhus i Jegum Ferieland hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os, får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et sommerhus i Jegum Ferieland hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor handler det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus i Jegum Ferieland hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Jegum Ferieland til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Jegum Ferieland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vælg mellem 370 sommerhuse

Andre artikler om Jegum

Vis alle artikler om Jegum

Andre artikler

  1. Sommerhus Vejers Strand

    Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
    Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet