Landskabet i Vogtland er grønt og frodigt, præget af et kuperet terræn med højdeforskelle mellem 250 og 974 m over havet, marker, søer og enge, skove og floden Saale. I flere af skovene frister dejlige forfriskende friluftsbade, og Naturpark Erzgebirge byder på hundredvis af km af vandre- og cyklingruter, natur- og ridestier. Et eldorado for naturelskere, aktive friluftsmennesker og livsnydere.
Vælg mellem 157 sommerhuse
Dette vidunderlige feriehus til 10 personer er opført i canadisk stil og beliggende i Vogelsgrün, Auerbach.
Dette vidunderlige feriehus til 10 personer er opført i canadisk stil og beliggende i Vogelsgrün, Auerbach. Fra altanen er der en god panoramaudsigt ud over det omgivende bjerglandskab, Falkenstein og Auerbach. Emne nr. 136-DSA267.

Oplev den betagende natur på jeres vej gennem de store skove og romantiske floddale til de bedste udsigtspunkter og interessante historiske bygninger, monumenter og museer i regionen. De mange naturstier er skabt for at give mulighed for at opleve den skønne natur på tættere hold. Vogtland er ivrigt besøg af vandre- og cykelentusiaster, og her er basis for ægte bjergetaper.

Dæmningerne Pohl, Zeulenroda, Riedelmuhle og Pirk er yndede udflugtsmål for sejlere, surfere og andre vandhunde. Søerne og de rekreative områder omkring disse er perfekte til en dagsudflugt med aktiviteter, hvor der også er tid til at slappe af og bare nyde at have tid til familien. Stierne omkring Riedelmuhle er velegnede til kørestole og barnevogne.

De mange friluftsbade er attraktioner for hele familien. I skovene ved Auerbach, Elsterberg og Adorf, samt ved Pausa og Lengenfeld, ligger disse oaser midt i idylliske omgivelser. Her er både svømmebaner, udspringstårn, legebassiner med kæmpe rutsjebaner og lavvandsområder samt rekreative områder, hvor I kan hygge og slappe af, tørre mellem vandturene og spise den medbragte mad. Nogle har beachvolley baner og bordtennis, andre har legeplads og wellness, og igen andre har strand, store græsplæner og caféer.

Vogtland har i flere århundrede været kendt for blonder og kniplinger, Plauener Spitze, og for musikinstrumenter. Før 2. verdenskrig blev 80% af alle verdens musikinstrumenter produceret her. Denne viden gør det ekstra interessant at besøge Musikinstrumenten-Museum i Markneukirchen og Stickereimuseum i Eibenstock. Plauen er områdets største by. Ta’ på en spændende byvandring i den romantiske gamle bydel med hyggelige smalle gader. Besøg f.eks. blonde- og kniplingemuseet Schaustickerei Plauener Spitze, den kendte karikaturtegner Erich Ohsers hus eller et af byens mange gallerier og museer.

Blandt Vogtlands mange sande kulturskatte er Göltzschtalgalerie Nicolaikirche i Auerbach. De skiftende udstillinger af moderne kunst indeholder også emner som miljø- og naturbeskyttelse, politik og historie. Derudover afholdes der jævnligt koncerter inden for alt fra kammermusik til hiphop og rock og teaterforestillinger. Børnene kan udfolde sig kreativt, mens de voksne udforsker de udstillede værker.

Tag på en interessant og lærerig tur til Vogtländische Freilichtmuseum Landwüst i Markneukirchen. I de mange historiske bygninger tages I med tilbage til livet på landet i gamle dage.

Få et indblik i minedrift - og den industrielle historie, hør legenderne og historierne på en underjordisk tur i minen Grube Tannenberg i Schneckenstein. Den underjordiske sø er en imponerende kulisse til fortællingerne.

I Muldenhammer ligger Tysklands rumfartsudstilling. Hovedformålet med udstillingen er at udbrede kendskabet til fordelene ved rumforskning til et bredt publikum. Dette gøres unikt ved hjælp af intergalaktiske satellitter og sonder, månelandingsprogram, gamle og nye internationale rumstationer. Oplev originale rumdragter og forskningsudstyr og meget mere på dette spændende besøg.

Leje af sommerhus i Vogtland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du altid kan finde og leje et sommerhus i Vogtland med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Vogtland er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Vogtland nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Vogtland - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Vogtland. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Vogtland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Vogtland hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Vogtland her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Vogtland, et feriehus i Vogtland eller en feriebolig i Vogtland, er der ingen andre bureauer, der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Vogtland til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Vogtland nu!

Vælg mellem 157 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Sachsen

    Kulturlandskabet i Sachsen er mere end 1000 år gammelt, og i de saksiske ferieregioner og byer findes mere end 500 museer. De udsøgte kunst- og kulturoplevelser tiltrækker besøgende fra hele verden, og byerne Dresden og Leipzig prydes af berømte bygningsværker som Semper-operaen, Frauenkirche og Zwinger i Dresden og monumentet Völkerschlachtdenkmal i Leipzig.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland