Året rundt kan I nyde godt af Garmisch-Patenkirchens fantastiske natur, der også helt bogstaveligt er toppen af Tyskland. Områdets udbud af både kulturelle og historiske udflugtsmål samt sportslige aktiviteter danner rammen om en vellykket familieferie.
Vælg mellem 153 sommerhuse
Midt i naturen, omgivet af det betagede bjerglandskab ligger denne lejlighed til 4 personer i byen Burgrain, ikke langt fra kurbyen Garmisch-Partenkirchen.
Midt i naturen, omgivet af det betagede bjerglandskab ligger denne lejlighed til 4 personer i byen Burgrain, ikke langt fra kurbyen Garmisch-Partenkirchen. Tæt på vandrestier, indskøbscenter, bus stoppested og kun 500 m fra golfbanen. Emne nr. 354-DE-82467-06

Vælger I at holde ferie i Garmisch-Patenkirchen er der mange muligheder både for aktiviteter og fantastiske naturoplevelser.

En særdeles flot vandrerute, hvor stort set alle kan være med, er turen rundt om den krystalklare Eibsee, der er omgivet af malerisk skøn natur. Ruten er ca. 7 km lang og indeholder kun små stigninger. Er turen for lang til fods, er der mulighed for halvvejs at stige ombord på Eibsee-Bootsfahrt og således slappe af på hjemvejen.

Har I på en varm sommerdag lyst til en forfriskende dukkert, kan naturfriluftsbadet Kainzenbad anbefales. I forbindelse med det 34.000 m2 store vandareal er der etablereret udspringsvippe og 2 vandrutsjebaner. Desuden er beachvolleybane, bordtennisbord og en stor legeplads. Er meget oplagt udflugtsmål for en hyggelig og afslappende dag med hele familien.

Har I mod på højder er udsigtsplatformen AlpspiX stedet, I bør besøge! Platformen er konstrueret i ca. 2080 meters højde med udsigt over Höllental, og har fået sit navn AlpspiX, fordi de 24 meter lange stålarme, der rager 13 meter ud i luften, danner et X. Herfra er en helt enestående panoramaudsigt, man som turist i området ikke må snyde sig selv for.

Toppen af Tyskland finder I på Zugspitze, som med sine knap 30000 meter er Tysklands højeste bjerg. De tre bjergbaner gør det muligt for turister at nå toppen på bekvem vis. Om vinteren er området et yndet mål for skiturister og udmærker sig ved virkelig gode faciliteter og aktivitetsudbud også for børnefamilier.

Blandt Garmisch-Patenkirchens mange museer kan eksempelvis nævnes Museum Aschenbrenner, der udstiller historiske dukker fra det 19. århundrede samt krybber og porcelænsfigurer. Udstillingen afspejler i dukkernes påklædning hvordan moden har ændret sig gennem tiden, lige som forskellen mellem dukker til at leg og dukker, man samler på, tydeligt fremgår.

Som noget helt specielt er der for børnene indrettet et legeafsnit udelukkende med gammelt legetøj. For de lidt ældre i familien kan der samtidig prøves kræfter med en dukkequiz eller man kan forsøge sig med at skrive sin egen dukkehistorie!

For de historisk interesserede er det mindste af Ludwig II’s berømte slotte, Schloss Linderhof, med omkring en halv million besøgende om året, en meget stor og særdeles spændende attraktion. Slottets overdådige udsmykning er betagende og især kan gobelinværelset fremhæves som specielt seværdigt.

Sæt også god tid af til at nyde en tur i slottets store, velplejede park- og haveanlæg.

Leje af sommerhus Garmisch-Patenkirchen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Garmisch-Patenkirchen med præcis den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Garmisch-Patenkirchen på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Garmisch-Patenkirchen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Garmisch-Patenkirchen - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Garmisch-Patenkirchen. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Garmisch-Patenkirchen. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Garmisch-Patenkirchen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Garmisch-Patenkirchen her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo bestemt ingen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Garmisch-Patenkirchen, et feriehus Garmisch-Patenkirchen eller en feriebolig Garmisch-Patenkirchen er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Garmisch-Patenkirchen til en go´pris - altid!

Lej din feriebolig Garmisch-Partenkirchen til en go’ pris hos Feline.

Vælg mellem 153 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Bayern

    Glasklare floder og søer, nationalparker og talrige fredede landskabsområder, store skove og solrige bjergskråninger med vinstokke. Vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe - et sandt paradis både for de, der bare ønsker at slappe af, og for sportsentusiaster. Maleriske landsbyer, prægtige middelalder slotte og knejsende borge – ja også feriens kulturelle islæt er på plads.
    Idyllisk bjergslandskab i de bayriske alper med landsbyen Berchtesgarden i baggrunden
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland