Besøg historiske og renæssanceprægede Firenze. Lad jer tiltrække af byens mange spændende bygningsværker, studer dem nærmere og lær mere om byens og bygningernes interessante historie. Oplev de gamle kirker og se hvordan verdensberømte kunstnere har udsmykket dem og andre bygningsværker. Opdag hvordan Firenze i dag stadig er præget af bygningsværker og kunst fra renæssancen.
Vælg mellem 63 sommerhuse
Emne nr.: 261-FNZ161
Emne nr.: 261-FNZ161

Renæssancens arnested

Hold ferie i Firenze og nyd byens mange seværdigheder og udsigten fra de mange udsigtspunkter. Der er masser af mulighed for leje af feriebolig i Firenze.

Besøg den smukke Toskanske hovedstad Firenze og lad jer drage af byens mange smukke renæssance byggerier. Her har kunstnere og arkitekter som Michelangelo, Brunelleschi og Donatello sat deres præg med bygninger og skulpturer, som stadig i høj grad præger byen mange år efter deres død. Mange af de berømte kunstnere fra Firenze har et gravmæle i Santo Croce kirken. Mellem søjlerne i den franciskanske kirke finder I også gravmæler for andre berømte og vigtige mænd fra Firenze som Dante, Ghiberti, Machiavelli og Galilei, som hver på sin måde har sat spor i Firenze og resten af verden.

I byens tidligere rådhus Palazzo Vecchio finder I i dag et kunstmuseum, hvor I bl.a. finder værker af kunstnerne Michelangelo og Verrocchio. På Rådhuspladsen foran rådhuset, finder i Neptun fontænen. Pladsen har gennem tiden været samlingssted for befolkningen i Firenze. Dette var bl.a. som vært for festlige events, men også henrettelser af lokale. I dag er pladsen et trækplaster for turister og de mange restauranter og cafeer på pladsen er velbesøgte. Her kan I slappe af og betragte og nyde livet og stemningen på pladsen.

Besøg renæssancepaladset Palazzo Pitti som var Medici-hertugens pragtpalads. Medici-familien reagerede i Firenze i flere hundrede år og har i perioden sat mange præg på byen, herunder også Palazzo Medici-Riccardi. Fra paladset havde hertugen en hemmelig gang over Vecchio-broen, som ledte ham til rådhuset, uden at han blev set af Firenzes befolkning. På denne måde opdagede han også den uendelige stank fra slagterforretningerne på Vecchio-broen. Slagterne smed deres restaffald i floden og lod det flyde videre mod fjenderne i Piza, så de endte med en voldsom stank fra affaldet, hvilket var til stor glæde for borgerne i Firenze. Hertugen var dog så voldsomt generet af stanken på sine ture over broen, at slagterne blev flyttet og i stedet rykkede guldsmedene ind i værksteder på Firenzes ældste bro. Vecchio-broen har været en del af Firenze og sørget for færdslen over Arnofloden siden 1365.

Find en privat feriebolig i Firenze så er I klar til at udforske byens historie, hyggelige pladser og mange seværdigheder. Lad jer tiltrække af byens mange muligheder og book jeres feriebolig i Firenze ved Feline Holidays.

Vælg mellem 63 sommerhuse

Andre artikler om Firenze

 • Storbyferie i Firenze

  Lad jeres storbyferie gå til den spændende renæssance by Firenze. Bliv betaget af de mange imponerende renæssancebygningsværker og besøg bygninger og kirker i den interessante by. Lad jer også friste af byens mange shoppingmuligheder. Læg vejen forbi eksklusive shoppinggader eller besøg kendte og lokale butikker på gamle shoppinggader, på pladser og i shoppingcentre.
  Emne nr.: 313-IT3900.4.1
 • Sommerhus i Firenze

  Besøg byens verdensberømte katedral og sug den udvendige og indvendige renæssancestil til jer. Nyd udsigten over byen fra kirketårnet eller besøg Michelangelo parken og nyd viewet over smukke Firenze. Gå en tur over Arnofloden ad Vecchio-broen og betragt smykkerne fra broens guldsmede. Tag forbi Mercato Nuovo og sikre jeres tilbagevenden til Firenze med en enkelt berøring af bronzevildsvinet.
  Emne nr.: 313-IT5280.900.7
 • Ferielejlighed i Firenze

  Besøg den historiske og gamle by Firenze. Her mødes I af bygninger fra antikken, middelalderen og renæssancen, som alle sætter deres præg på den berømte by. Lad jer drage af kunstværker som overalt i byen træder frem og minder jer om de mange storslåede kunstnere, der gennem tiden har beboet Firenze. Bliv imponeret af tidligere fyrstepaladser og nyd ferien i oplevelsesrige Firenze.
  Emne nr.: 313-IT5280.900.4
Vis alle artikler om Firenze

Andre artikler

 1. Feriebolig Toscana

  Korn, oliven, grøntsager og vin – når man bevæger sig uden for byerne, er det nemt at se, hvorfor Toscana kaldes Italiens spisekammer. Ud over den overdådige natur er regionen rig på historiske og kulturelle seværdigheder, og ikke at forglemme - dejlige badestrande ved det Liguriske og Tyrrhenske hav.
 2. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S