Artikler

 1. Privat sommerhusudlejning Bratten Strand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus ved Bratten Strand. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Privat sommerhusudlejning Bratten Strand Emne nr.: 102-TV1170
 2. Sommerhus Jerup

  Gå en tur på stranden og slap af ved synet af det rolige vand. Mærk den friske havluft og betragt de mange fugle, der holder til i området. Snør vandrestøvlerne eller hop i sadlen og tag på oplevelse i det skønne landskab med skove, klitplantager og hede. Jerup ligger tæt på skønne feriebyer med havnemiljø og shopping, børnevenlige attraktioner og seværdigheder. Et godt valg til en familieferie.
  Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Jerup.
 3. Sommerhus Strandby

  Strandby er helt ideel for de, der søger fredfyldt natur og autentiske oplevelser. Storbyliv i miniformat inden for kort køreafstand, spændende seværdigheder samt dejlige, børnevenlige strande og mange dejlige udflugtsmål og aktivitetsmuligheder. Strandby og omegn byder på noget for enhver smag og alder.
  Sommerhus til 6 personer beliggende på en 2.500 m² stor naturgrund i Strandby.
 4. Sommerhus Bratten

  Bratten er kendt for sin pragtfulde og børnevenlig badestrand, der indbyder til både badning, vandsport, aktivt strandliv og afslapning. Tæt ved Bratten ligger Strandby med et hyggeligt og atmosfærefyldt havnemiljø og gode muligheder for lystfiskeri. Få kilometer sydligere finder I Frederikshavns mange faciliteter og spændende attraktioner.
  Særdeles hyggeligt og flot indrettet sommerhus til 5 personer i Bratten.
 5. Sommerhus Napstjært

  Napstjært har en særdeles central placering i forhold til en lang række aktivitetsmuligheder, seværdigheder og attraktioner langs den nordjyske østkyst. Lige uden for døren har I her en dejlig, børnevenlig badestrand med fint, hvidt sand, og vil I se mere sand, ligger den unikke naturattraktion vandreklitten Råbjerg Mile kun få kilometer væk.
  Skønt sommerhus til 5 personer beliggende i et roligt sommerhusområde i Napstjært.
 6. Sommerhus Frederikshavn

  Frederikshavn er en lille storby, der har alt, der skal til en dejlig familieferie. Bo i fredelige og rolige omgivelser tæt på skøn natur, der indbyder til en aktiv ferie. Ta' fiskestangen med til lystbådehavne og kysten, besøg museer og seværdigheder for hele familien og oplev egnens historie. Nyd at have masser af tid til hinanden, og slik sol på en vaskeægte palmestrand med tropisk stemning.
  Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i udkanten af Frederikshavn.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier