Bratten er kendt for sin pragtfulde og børnevenlig badestrand, der indbyder til både badning, vandsport, aktivt strandliv og afslapning. Tæt ved Bratten ligger Strandby med et hyggeligt og atmosfærefyldt havnemiljø og gode muligheder for lystfiskeri. Få kilometer sydligere finder I Frederikshavns mange faciliteter og spændende attraktioner.
Vælg mellem 186 sommerhuse
Særdeles hyggeligt og flot indrettet sommerhus til 5 personer i Bratten.
Særdeles hyggeligt og flot indrettet sommerhus til 5 personer beliggende i Bratten, nær den flotte hvide sandstrand. Kun få minutters kørsel herfra ligger Frederikshavn, med den indbydende gågade og gode butikker. Emne nr. 130-A20707

Rolige og fredelige Bratten er først og fremmest kendt for sin dejlige børnevenlige strand med Blåt Flag klassifikation. De skønne klitter indbyder til solbadning og afslapning – måske i selskab med en god bog, mens den dejlige strand med det fine sand er oplagt til mange aktiviteter. Alt fra drageflyvning og beachvolley til bygning af flotte sandslotte smukt pyntet med nyfundne strandskaller og sten. Der er gode badeforhold, idet vandet kun langsomt bliver dybt og området er ligeledes velegnet til windsurfing. Der findes endvidere en skøn, stor badebro, toilet, parkeringsplads samt kiosk ved Bratten Strand.

Bratten ligger kun 3-4 km fra Strandby, hvor lystfiskere har mulighed for en god fangst fra Strandby Nordre Mole. Her er chance for at fange både torsk, ising, rødspætte, ål, hornfisk og makrel. Obligatorisk fiskekort kan erhverves på Frederikshavn Turistbureau.

I Strandby er omdrejningspunktet havnen og det hyggelige, maritime liv, som udspiller sig her.
Morgenfriske turister kan få sig en helt speciel oplevelse ved at deltage i den offentlige fiskeauktion på Strandby Havn. Den finder sted kl. 7.00 på hverdage – og i sommermånederne desuden kl. 9.30. Turister er meget velkomne til både at overvære og selv byde, blot man husker at tage hensyn til de professionelle opkøbere og de kørende trucks i området.

Frederikshavn, som ligger omkring 12 km syd for Bratten, tilbyder mange spændende oplevelser året rundt. Faktisk kan I finde meget af det, I normalt forbinder med en storby, i Frederikshavn. Her er et godt udvalg af spændende butikker, kulturtilbud, natteliv og gode spisesteder. Om sommeren er ”palmestranden” naturligvis et stort tilløbsstykke, mens der året rundt er garanti for høje lufttemperaturer samt herlig, varmt vand i Frederikshavn Svømmehal, der også har faciliteter som dampbad og saunagus at byde på.

Lige syd for Frederikshavn ligger Bangsbo-området, en idyllisk kulturperle, der igennem generationer har tjent som yndet udflugtsmål for hele familien. Den hyggelige gamle herregård er i dag indrettet som museum med spændende og lærerige udstillinger. I den tilhørende park er anlagt en flot og interessant botanisk have. Bangsbo-området omfatter desuden en naturlegeplads og dyrehave samt Bangsbo Fort og Bunkermuseet bestående af 70 bunkere opført under Anden Verdenskrig og Den kolde Krig.

Året rundt kan I nyde et aktivt friluftsliv og naturoplevelser på tæt hold i området omkring Bratten og Frederikshavn. Nyd de gode muligheder for cykeludflugter. Pak en dejlig madkurv, og tag hele familien med på skøn og oplevelsesrig udflugt sammen ad de små veje, uden tung trafik og med god plads og tid til at nyde den smukke natur. Er I til mountainbike kan I lade jer udfordre i det kuperede terræn, lige som der også er et stort og varieret udbud af vandreruter både i skoven, ved stranden og gennem ådalen.

Leje af sommerhus Bratten med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Bratten med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Bratten har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Bratten nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bratten - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Bratten. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Bratten. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Bratten hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bratten her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Bratten, et feriehus Bratten eller en feriebolig Bratten er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Bratten til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bratten nu!

Vælg mellem 186 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Pragtfuldt område
Bratten
5 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
God placering i naturen
Bratten
8 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Rigtigt fint område i kort afstand fra strand og gode muligheder for naturoplevelser. Kort afstand til indkøb og i rimelig afstand til større byer.
Bratten
19 voksne 3 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Lækkert område
Bratten
4 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2023 juni
Dejligt område
Bratten

Andre artikler

  1. Sommerhus Frederikshavn

    Frederikshavn er en lille storby, der har alt, der skal til en dejlig familieferie. Bo i fredelige og rolige omgivelser tæt på skøn natur, der indbyder til en aktiv ferie. Ta' fiskestangen med til lystbådehavne og kysten, besøg museer og seværdigheder for hele familien og oplev egnens historie. Nyd at have masser af tid til hinanden, og slik sol på en vaskeægte palmestrand med tropisk stemning.
    Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i udkanten af Frederikshavn.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland